Notify Message
Forums
Page 1
Search
#12565571 Jul 23, 2016 at 12:59 AM
Guild Master
86 Posts
Tο game αλλάζει, όπως σε κάθε expansion και πολλά πράγματα μας φαίνονται πολύ μπερδεμένα και ίσως φαντάζουν αδύνατο να τα καταννοήσουμε λόγω του τεράστιου όγκου των αλλαγών που συμβένουν με τη μία.
Όλοι λίγο πολύ έχετε διαβάσει patch notes για το Legion. Πολλοί από εσάς παίξατε μέχρι και beta.
Όποιος έχει κάποια απορία μπορεί να postarei την ερώτηση του εδώ και οι υπόλοιποι θα μοιραστούν τη γνώση τους ούτος ώστε να μπορέσουμε να ξεδιαλύνουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας.
Εγώ θα σας πω κάποια πράγματα, κυρίως για το artifact power που με ρωτάτε οι πιο πολλοί και για το class hall.


Θα ξεκινήσω παίρνοντας ως δεδομένο ότι γνωρίζεται τι είναι το artifact weapon.
Όσο θα κάνουμε lvl up, θα ανεβαίνει lvl και το όπλο μας. Αυτό θα συμβαίνει μέσω κάποιον αντικειμένων που θα παίρνουμε τα οποία στο use θα κάνουν increase κατά ένα αριθμό το artifact power.
Για παράδειγμα τα πιο πολλά quests και rares που θα σκοτώνουμε θα μας δίνουν items που στο use θα κάνουν increase το artifact power μας κατά 20-100.
Για να πάρει ένα lvl το όπλο μας θέλουμε 300 περίπου artifact power και σε κάθε lvl το artifact power recuirement ανεβαίνει εκθετικά. Αυτό σημαίνει ότι για το lvl 2 θέλουμε 350 ap, lvl 3 500, lvl 4 700 κτλ.
Γύρω στα 20 lvl του weapon μας θα χρειαζόμαστε 18.000 ap για να πάμε στο επόμενο lvl.
Αυτό καταλαβαίνετε πως είναι λίγο δύσκολο να επιτευχθεί μαζεύοντας 20-100 ap τη φορά από quest και rares.
Ευτυχώς, μόλις φτάσουμε 110 lvl, θα υπάρχει ένα npc που θα μπορούμε να του δίνουμε order resources (αυτά είναι τα νέα garrison resources) για να κάνουμε place 2 work orders.
Τα work orders αυτά θέλουν 24 ώρες για να ετοιμαστούν στην αρχή και μας δίνουν 1 scroll το καθένα.
Τα scrolls αυτά αυξάνουν το artifact knowledge το οποίο με τη σειρά του αυξάνει το ποσοστό του artifact power που κερδίζουμε.
Αυτό σημαίνει πως στο lvl 1 knowledge power θα έχουμε 50% increased artifact power. Στο lvl 2 knowledge power θα έχουμε 125% κτλ. Το knowledge power αυξάνεται επίσης εκθετικά φτάνοντας σε max 25 lvl. Εγώ στο beta είμαι περίπου στο lvl 10 του knowledge power και από 1400% increased artifact power πήγα sto 1700%.
Καταλαβαίνεται λοιπόν πως το να ανεβάσουμε artifact power θα είναι πολύ εύκολο, καθώς τα items θα μας δίνουν από 3.000 artifact power μέχρι 7.000.
Υπάρχει όμως και ένα catch.......... Δεν επηρεάζονται όλα τα αντικείμενα από το knowledge power. Πολλά αντικείμενα θα συνεχίσουν να δίνουν 20-100 ap. To σημαντικό είναι πως τα items που θα παίρνουμε από τα missions των follower θα μας δίνουν κανονικά το increased ap.
Οπότε παιδιά το συμπέρασμα είναι: lvl up fast, main και alts, work orders για artifact knowledge, missions για artifact power.
Αναφέρω τους alt διότι πέρα από το χρόνο που θα ξοδέψετε για να τους πάτε lvl 110, μπορείτε να τους αφήσετε στο class hall μέσα και να log μία φορά τη μέρα για work order και missions, παίρνοντας έτσι τεράστιο value στον χρόνο που θα κερδίσετε για να max το όπλο σας.


Όσο αναφορά το class hall.
Υπάρχει ένα npc που για κάποια order resources (περίπου 2.000) σας δίνει κάποια μόνιμα benefits στο class hall σας. Αυτά θέλουν περίπου 2 μέρες για να γίνουν complete.
Όπως και το artifact knowledge έχουν increased χρόνο ολοκλήρωσης καθώς και κόστους.
Είναι 5 upgrades στο σύνολο με την τελευταία να θέλει 10 μέρες για να γίνει complete και 10.000 order resources.
Τα benefits είναι πάντα ανάμεσα σε 2 επιλογές για κάθε lvl.
Στο lvl 1 μπορείς να διαλέξεις 20% πιο γρήγορο completion των missions και γενικότερα τέτοια upgrades με το τελευταίο να είναι να μπορείς να φοράς δεύτερο legendary item, που είναι άκρως σημαντικό για τα raid.

Αυτά είχα να πω για τώρα. Όποιος θέλει συμπληρώνει από κάτω με ερώτηση ή feedback.

Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο.
+8
#12565655 Jul 23, 2016 at 01:26 AM
Sidaksiouxos
8 Posts
To esorouxo mou einai igro! O leader me exei diegirei!
+1
#12566520 Jul 23, 2016 at 11:37 AM
Skliros Kari...
18 Posts
gm eisai!!!
Μή κάμπτειν γόνυ!
+0
#12567368 Jul 23, 2016 at 09:02 PM
Sidaksiouxos
19 Posts
Επειδή ο φίλος Maounitsa the Hallowed τα είπε καλά, αλλά ως lidler (leader από τα Lidl) τα είπε και στο περίπου, να προσθέσω και εγώ μερικά πράγματα.

Για αρχή ορίστε ένα link σε ένα πινακάκι που έχει το κόστος σε artifact power ανά trait αλλά και αθροιστικά.

http://www.wowhead.com/guides/legion/artifact-weapons#costs

Επισημαίνω και εγώ ότι αυτό ισχύει για κάθε όπλο ξεχωριστά. Οπότε ψαχτείτε ΠΡΙΝ από το Legion γιά το τι spec θα παίξετε. Για όσους θα mainαρουν tank ή healer αλλά θέλουν (πολύ λογικά) να lvlιάσουν DPS μην ανησυχείτε. Στο lvl 100 με το που μπεί το Legion μπορείτε να διαλέξετε να κάνετε το quest για το lvling spec σας. Στο 102 και μετά θα μπορείτε να κάνετε όποια στιγμή θέλετε το quest και για τα υπόλοιπα artifacts του class σας.

Επίσης για όσους θέλουν να lvlιάσουν με διαφορετικό spec από αυτό που θα raidάρουν σημειώνεται ότι όταν χρησημοποιείτε ένα αντικείμενο για artifact power, το artifact power το παίρνει το CURRENTLY EQUIPPED όπλο. Άρα κάντε lvl up άφοβα με όποιο spec θέλετε αλλά προσέξετε όταν κάνετε δεξί κλίκ στα item που δίνουν τα artifact power να έχετε equipped το όπλο με το οποίο θα raidάρετε.

Για όσους θέλουν να έχουν και offspec: Αν μελετήσατε πολύ προσεκτικά το πινακάκι που linkαρα παραπάνω (που έιμαι σίγουρος ότι το κάνατε) θα προσέξατε ότι υπάρχει ένα μεγάλο break point από το 13ο στο 14ο point. Συγκακριμένα για να πάρετε και τα 13 πρώτα traits χρειάζεστε αθροιστικά 6,500 power. Για να πάτε από το 13ο στο 14ο χρειάζεστε μόνο για αυτό το trait 6,850 power. Η αύξηση από εκεί και πέρα είναι εκθετική. Τι σημαίνει αυτό τώρα: Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να έχετε κάποιο offspec τα 13 πρώτα points είναι ψιλοτσάμπα. Άρα κάντε ένα πλάνο για το ποιά 13 traits θέλετε στο offspec weapon σας και αφήστε το εκεί. Το value που πέρνετε μετά είναι κακό και θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στο main spec όπλο σας στην συνέχεια.

Επίσης: πριν αρχίσετε να βάσζετε talents ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ για το με ποιά σειρά θέλετε να πάρετε τα talent σας. Υπάρχει δυνατότητα respec αλλά έχει τεράστιο κόστος. Μπορείτε να κάνετε refund τα spent point σας αλλά αυτό θα σας κοστίσει artifact power τόσο όσο χρειάζεται για το επομενο trait. Για παράδειγμα: αν έχω πάρει συνολικά 120k artifact power (20 points) και αποφασίσω ότι έκανα λάθος και θέλω να κάνω respec το όπλο μου, αυτο θα μου κοστίσει 39,520 επιπλέον artifact power (όσο χρειάζεται για να πάρω το 21ο point). Είναι το 1/3 της συνολικής δουλειάς που θα έχετε κάνει μέχρι τότε. Κάντε ένα δώρο στον ευατό σας και σχεδιάστε από πριν! (κατά προτίμηση όχι μόνοι σας ότι σας φαίνεται ωραίο). Υπάρχουν ήδη αρκετα guides στο internet από κόσμο που κάνει αυτή την δουλειά expansions πολλά ήδη και που testάρει στην beta από την 1η μέρα και θα αυξάνονται με εκθετικό ρυθμό όσο πλησιάζει το expansion.

Τέλος, αφού βάλετε και τα 34 points στο όπλο σας θα ξεκληδώσει ένα "ειδικό" node το οποίο θα αυξάνει το dmg, το armor ή το healing αντίστοιχα κατα 5% για κάθε point που βάζετε. Συνολικά σε αυτό το node θα μπορείτε να βάλετε 20 points για ένα εντυπωσιακό 100% increase σε dmg/armor/healing. Το βασικό πρόβλημα με αυτό είναι ότι κοστίζει ΠΟΛΥ artifact power. Για να το βλάλω υπό κλίμακα, θα παρατηρήσατε ότι για να πάρει κανείς και τα 34 points θέλει 5,21m artifact power. Για να ξεκληδώσει κάποιος και τα 20 points για το special node στο τέλος θέλει 60m!! (σύνολο 65m για ένα πλήρως ξεκλειδωμένο όπλο). Άρα επαναλαμβάνω: προγραμματισμός και μελέτη για όποιον δεν θέλει να φαρμάρει artifact power μέχρι το 2018.

Για το artifact knowledge τώρα. Το artifact knowledge το παίρνουμε χρησημοποιώντας ένα item που το παίρνουμε από work orders στο class hall μας. Το NPC που εκτελεί αυτά τα work orders είναι διαθέσιμο μόλις ο χαρακτήρας πάει 110. Μην ανησυχείτε, δεν θα τον χάσετε. Υπάρχουν quests που θα σας καθοδηγήσουν για το που θα τον βρείτε και πως θα τον χρησημοποιήσετε. Θα είναι διαθέσημα στο class hall σας την στιγμή που θα dingάρετε 110.

Οι developer ανακοίνωσαν ότι στην αρχή θα χρειάζονται 5 μέρες για να ολοκληρωθεί ένα work order για artifact knowledge και ότι ο χρόνος αυτός θα μειώνεται όσο περνάει ο χρόνος στο expansion (ως catch up mechanic για alts ή για όσους αρχίσουν να παίζουν το expansion αργότερα). Το artifact knowledge το παίρνουμε χρησιμοποιώντας ένα consumable που θα πάρουμε από τα αντίστοιχα work orders. Σε αντίθεση με το artifact power το artifact knowledge είναι κοινό για όλα τα όπλα του ίδιου χαρακτήρα. ΔΕΝ είναι κοινό για όλους του χαρακτήρες του ίδιου account όμως. Ξεκινάμε ως lvl 0 artifact knowledge και φτάνει μέχρι το 25 το οποίο είναι το cap.

Να ένα link με ένα πινακάκι που δείχνει αναλυτικά το πόση είναι η αύξηση του artifact power gain ανά artifact knowledge level:

http://www.wowhead.com/guides/legion/artifact-weapons#knowledge (κάντε scroll down λίγο και θα το δείτε)

Μπορεί τα νούμερα όσο προχωράνε να είναι super εντυπωσιακά αλλά υπενθυμίζω ότι τα 3 πρώτα level θα χρειάζονται 15 μέρες για μια αύξηση μόνο 90%...Μην περιμένετε δηλαδή ότι σε ένα μήνα θα παίρνετε 1000% παραπάνω artifact power. Σε ένα μήνα το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε φτάσει το artifact knowledge σας στο επίπεδο 5. Αυτό για να έχουν υπόψη τους όσοι θέλουν να έχουν ψιλο-maxάρει το όπλο τους πριν μπουν τα raids πόση δουλειά έχουν να κάνουν.

Τέλος να σημειώσω ότι δεν αξίζει να hoardάρετε αντικείμενα που δίνουν artifact power περιμένωντας ότι αν τα χρησημοποιείσετε αφού ανεβείτε artifact knowledge level θα πάρετε το bonus. Το bonus από το artifact knowledge δεν ισχύει αναδρομικά. Ότι αντικείμενα που δίνουν artifact power έχετε πάρει μέχρι τότε δεν επηράζονται. Αφορά μόνο ότι αντικείμενα θα πάρετε στο μέλλον.
+2
#12567406 Jul 23, 2016 at 09:22 PM
Skliros Kari...
18 Posts
toulaxiston proklitikos... egw an imoun gm den kserw pragmatika ti tha ekana...
Μή κάμπτειν γόνυ!
+0
#12567589 Jul 23, 2016 at 10:41 PM
Sidaksiouxos
19 Posts
#12567406 Dudendein wrote:

toulaxiston proklitikos... egw an imoun gm den kserw pragmatika ti tha ekana...Agalma prepei na mou stisei! Auto prepei na kanei. Alla epeidi den to vlepw tha arkestw me thanato sto Churapy kai se mia rejuva apo to Touli
+0
#12568126 Jul 24, 2016 at 02:53 AM
Guild Master
86 Posts
Agalma gia ton Gkagliaro!!!!!!!!!!!!!!

Opoios grapsei akoma pio analitika auta pou eida eipa, kanodas ena copy paste kai analiodas ta coords kathos kai pou prepei na patisei "w", "d", "a" kai "s" ( to "s" oxi gia ton filo xeplena, kseroume oloi pos den exei) tha tou doso agalma, rejuva, multi kai diko tou rank!!!!!!!!!!!!!!
+1
#12568620 Jul 24, 2016 at 09:50 AM
Sidaksiouxos
23 Posts
apoti katalaba tha pesei poli kapsimo.... kai Gkagliaros kalo copy paste :P
κατέκτησε χωρίς να καταστρέψεις
Νίκησε χωρίς να γελοιοποιήσειςαυτή είναι πραγματική νίκη
+0
#12568833 Jul 24, 2016 at 01:12 PM
Sidaksiouxos
8 Posts
Έχω να πω οτι την εξηγήσει Απο τον φιλο Μάνο την κατάλαβα κατευθείαν γιατί τόσο καιρό δεν έχω εικόνα απο το γκέιμ και δεν βλέπω τιποτα απο το τι γίνεται λογο δουλειας! Θα ενημέρωσω τον θειο μου τον στρατηγο να πάρεις και το pc μαζί σου για διότι οι dng χωρίς Μάνο δε πάνε πουθενά!
+0
#12568837 Jul 24, 2016 at 01:14 PM · Edited 3 years ago
Guild Master
86 Posts
#12568620 grxkas wrote:

apoti katalaba tha pesei poli kapsimo.... kai Gkagliaros kalo copy paste :PTi gliftis einai autos o grxkas
+0
#12568893 Jul 24, 2016 at 01:52 PM
Sidaksiouxos
23 Posts
#12568837 maounitsa wrote:

#12568620 grxkas wrote:

apoti katalaba tha pesei poli kapsimo.... kai Gkagliaros kalo copy paste :PTi gliftis einai autos o grxkasse parakalo.. oxi aplos gliftis...
κατέκτησε χωρίς να καταστρέψεις
Νίκησε χωρίς να γελοιοποιήσειςαυτή είναι πραγματική νίκη
+0
Page 1