Notify Message
Forums
Page 1
Search
#14227881 Oct 14, 2019 at 05:41 PM · Edited 11 months ago
Paragodas
16 Posts
Έφτασε πάλι η ώρα του τελευταίου και πιο απαιτητικού boss! Yayy!
Γενικά :

Σύνθεση raid:
2TANKS - προτιμότερο brewmaster με συνοδευτικό blood dk ή protection pala
3HEALERS - hpal disco , με συνοδευτικό resto sham/druid
15DPS - balanced melee/range ratio σε 8-10ranged 7-5 melee
2Warlocks σχεδόν απαραίτητοι όπως και 1Spriest
1Rogue απαραίτητος καθώς κι ένας τουλάχιστον Pala
1heavy aoe nuke melee (fel barrage)
Ναι καλά κατάλαβες κατεβάζουμε composition φωτιά και το fight μας πάει γάντι.

Phase 1

Ξεκινάει το fight και ξεκινάμε να φορτώνουμε αύρες:combat timer aura Αν και χρήσιμη τελικά δεν θα βοηθήσει κάπου αφού θα σταματάμε dmg στο τέλος του p1 και δεν θα βάζουμε καν ποτ μετά από ένα σημείο.

Δίνουμε όλα τα cds στο Pull για να κερδίσουμε λίγο cleave στην αρχή καθώς τα 2 adds θα πρέπει να απομακρυνθούν σύντομα. Στο 00:28 spawnάρει ο πρώτος Overzealous Hulk. ΌΛΟΙ θα πρέπει αμέσως να γυρίσουν και να τον εξαφανίσουν πρωτού προλάβει να μας κοπανήσει ένα Ward. Εδώ είναι η δουλειά για την οποία θέλεις τουλάχιστον ένα rogue στο fight. Καθώς έχουν το ταλέντο Pray on the Weak το τάργκετ τους τρώει 10% παραπάνω damage , αφήνουμε το stun σε αυτούς και τον καταστρέφουμε. Είναι ένα καλό σημείο για τα cyclotronic των healer καθώς και πιθανή ανάθεση ενός major 2minute cd ( Vendetta,Combustion)
Mythic Mechanic: Λίγα δεύτερα αφού spawnάρει το add, θα συμβεί το Divide and Conquer, το δωμάτιο θα χωριστεί στα δυο μέσω ενός beam, το οποίο σκιπάρετε από όλα τα blinks του κόσμου αλλά είναι θανατηφόρο αν προσπαθήσεις να το προσπεράσεις διαφορετικά. Το mechanic αυτό θα μας ακολουθεί σε όλο το fight ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΤΕ !
Μόλις τελειώσουμε απ'το hulk και με το divide and conquer ακόμα active θα spawnάρουν τα πρώτα Arcane Orbs. Όπως και στο heroic πρέπει να τα σοακάρουμε με την δυσκολία ότι θα χρειαστούμε άτομα που θα είναι στην διαφορετική πλευρά του δωματίου ήδη εφόσον το beam είναι εμπόδιο. Ένας healer καθώς και τα moonkins που έχουν μεγάλο range αρκούν για τη δουλειά , μαζί με 2 pre-placed demonic circles.
Τα bosses ξαναπλησιάζουν σύντομα και πλέον το damage πάνω τους είναι irrelevant καθώς περιμένουμε τον 2ο hulk. Μαζεύουμε όλα τα resources του γαλαξία ώστε να πετύχουμε το dps check στο add. Είναι το δυσκολότερο add εκ των δυο καθώς τα περισσότερα classes είναι "στεγνά" σε αυτή τη φάση. Πιθανή ανάθεση major cd ή cyclotronic. Ξανά περιμένουμε απ'το rogue το 10% debuff μας. Και όταν λέμε γυρνάμε όλοι εννοούμε ΌΛΟΙ.
Η ώρα είναι πλέον 1:55 και εμφανίζονται τα δεύτερα Arcane Orbs τα οποία και περιμένουμε να σοακάρουμε πριν σκοτώσουμε τα mini-bosses.
Καθόλη τη διάρκεια του p1 έχουμε 20stacks για να ρουφήξουμε απ'τα wards και 5ranged παλικάρια θα κληθούν στο καθήκον ,κατά προτίμηση mobile classes.
Mόλις πεθάνουν τα 2 mini bosses θα μαζευτούμε ΌΛΟΙ στο stacking point mas το οποίο θα είναι αριστερά απ'την κονσόλα και θα περάσουμε με επιτυχία στο 1ο intermission:

Intermission 1:
Πάρε αυτή την αύρα και ξέχνα ότι ήξερες
Ναι απλά ακολούθα την αύρα και μη σκεφτείς καθόλου για τον εαυτό σου σε αυτό το κομμάτι, αν το κάνουμε όλοι κερδίσαμε. Ουσιαστικά έχει pre-assigned σημεία για όλα τα decrees τα οποία λειτουργούν όπως η παρακάτω εικόνα :

Διαβάστε τι λέει στο description η αύρα ξανά και ξανά , είναι κομβικό σημείο του fight που πρέπει όλοι να ξέρουν και επαναλαμβάνεται στο 2ο intermission. Oποιος παίρνει στακς πρέπει να παίξει τα πάντα για να ζήσει. Υπάρχει downtime οπότε τα hybrid classes εδώ πρέπει να βοηθήσουν όσο μπορούν κ αυτά.

Phase 2:
Mythic Mechanic : Arcane Vulnerability
Απ'την πρώτη στιγμή που κοιτάμε την Azshara στα μάτια μέχρι και τη τελευταία μαζεύουμε stacks που μας ανεβάζουν το arcane damage taken. Πάρε κ άλλη αύρα Αυτή τη φορά για να βλέπεις πότε θα δώσει το επόμενο στακ, και να γίνεται ευκολότερη η ζωή σου στα "reset" που πρέπει να κάνεις. Τα σημεία που ρεσεταρουμε θα είναι συγκεκριμένα αλλά ανάλογα και με το ρόλο σου στο fight και τα μεκανικς που παίρνεις καταλήγει personal responsibility.

Ανοίγουμε όλα μας τα cd όπως γυρνάνε μαζί με τα ποτ, το dps check στο p2 είναι σκληρό και θα φτύσουμε αίμα. Στα πρώτα beckons δίνει ο pala BoP σε οποιο dps είναι το πιο σημαντικό. Σε αυτό το σημείο έρχονται τα devoted adds. Κουμπί νίκης mass grip leg sweep πάνω στο boss και τα καταστρέφουμε. Πιθανόν να χρειαστεί να γυρίσουμε κάποιον σε Iris , πιθανόν το passive damage από όλα τα cds πάνω στο boss να είναι αρκετό από μόνο του, θα μάθουμε σύντομα.

Όπως πεθαίνουν τα adds η Αzshara δίνει τα πρώτα 3 magic debuffs Arcane burst. Δεν έχει πολλές αύρες ακόμα μην αγχώνεσαι Assigned marks για τα debuffs με last priority σε healer, έτσι ώστε να ξέρουμε πάντα ότι εγώ έχω το αστέρι, ο Ahrilia το μοβ κι ο Matronae το last( ή αν είναι healer μόνος του). Πηγαίνουμε αν έχουμε πάρει debuff , περιμένοντας την σειρά μας ένας ένας να πάρουμε dispel. Δεν κάνουμε καραγκιοζιλίκια καθώς wiparoume αμέσως αν γίνει βλακεία στα dispels. Χρειάζεται να dropάρουμε arcane vulnerability stacks πριν ζητήσουμε dispel αλλιώς γινόμαστε τροφή για ψάρια. Για την αύρα δεν είμαι σίγουρος ίσως το κάνει το big wigs μόνο του το μαρκινγκ οπότε είμαστε γκουτσι.
Το boss phaseάρει στο 68.5% και έχουμε ενα παραθυράκι αφού δώσει τα 2α dispellable debuffs να το phasaroume πριν δώσει τα beckons, διαφορετικά κάνουμε τα μπεκον κανονικα και ελπίζουμε να προλάβουμε το indomitable add που ειναι περίπου 10 δευτερα μετα τα beckons.

Intermission 2: Διάβασε intermission 1, απλά κάνε ταυτόχρονα όσο damage μπορείς στο boss.

Phase 3: Το σημαντικότερο phase και εκεί που είναι το περισσότερο "progress" στο fight.

Οπως spawnarei το console add το περιμένουμε στη γωνία και το τεμαχίζουμε πριν προλάβει να καστάρει ασπίδα. Δεύτερες κομποστες, βεντετες , ινφερναλς και ότι έχουμε. Το πάμε 20% και την κοπαναμε αφήνοντας την ομάδα υποβρύχιων καταδρομών ( mages+rogues) να το αποτελειώσουν. Η ομάδα αυτη μπορεί να επιστρέψει στο γκρουπ οποτε χρειαστει καθώς παιζει καλα classes. To divide and conquer εδώ μας χτυπαει ξανα την πορτα (το ειχατε ξεχασει) και ανάλογα με αυτό θα στραφουμε στο δεξια η στο αριστερα ward. To boss θα πρεπει να παρει την αναλογη θέση ετσι ωστε να ειναι παντα los απτο raid κατα τη διάρκεια όλου του phase3. Ο πρώτος μυρμιδόνας πρεπει να τοποθετηθει απτα τανκ σε θεση ετσι ώστε το charged spear να σπαει την ασπιδα του 2ου add και να φευγει στον ωκεανο. Εδώ τα υπολοιπα μετρίου αναστήματος classes ανοιγουν cd σε 2 ταργκετ κλιβ ( moonkins,warlocks, sp?). Στο 2ο και 3ο add θα χρειαστει να κανουμε λος το σπασιμο των ασπιδών ή/και να δινουμε heavy raid cds (barrier,devo κτλπ). Το boss δινει ξανα debuffs για dispel κ αυτη τη φορα τα κανουμε πισω απτην κολώνα, και στη συνεχεια και beckons τα οποια εχουν ενα ωραιοτατο gate να παρουν ωστε να φυγουν μακρια. Λογικά θα σκοτώνουμε το 2ο add σε ένα μονο shield break, οποτε το spear μπορει να στραφει ωκεανο. Αφού σκουπίσουμε μυρμι1 + σιρινα2 , παιρνουμε το νέο gate across στο απεναντι add που εχει απομείνει. Προσοχη εδώ ξαναεχουμε DIVIDE AND CONQUER, οποτε be quick or be dead στο gate.

Σε αυτό το σημείο βγαίνει ο μυρμι 2 που θα πρεπει να πάρουν τα τανκ και να τοποθετησουν στο επόμενο add.
Θέλουμε να τον σκοτώσουμε οσο πιο γρηγορα μπορουμε , καθως ειναι αχρηστος και το ενα spear του γινεται οταν το add εχει 100 energy κ απλα ξαναβαζει shield. Oπως και να χει και παλι κοιταμε να ειμαστε los απτο shield break και δινουμε raid cd. Πρεπει ο μυρμι2 να πεθάνει πριν κασταρει το 3ο spear του, καθώς τότε spawnarei o 3ος. Πάλι μας τον φερνει το τανκ σε καλη θέση και συνεχίζουμε να κλιβαρουμε μυρμι 3+αδδ3 αυτη τη φορά. Τελευταίο σπασιμο ασπιδας εδώ με το φόκους να γινεται αποκλειστικα στον μυρμιδονα ωστε να πεθανει πριν κανει 2ο spear. Aφου πεθάνει κι αυτός φέρνουμε την αζαρα στο ward και την αρχιζουμε , κλιβαροντας πασσιβελυ το 3ο add. Στόχος μας ειναι να πεθάνει το 3ο add καθώς το boss φτανει το 50%.

Phase 4:
Αφήνουμε το add να πεθανει σιγα σιγα καθώς ειναι ενα καλο σημείο να κανουμε ενα reset στα arcane vulnerability stacks μας πίσω απτη κολώνα. Μολις κανουμε ρεσετ παμε στο πρώτο Nether Portal bait point δινουμε Hero και λιώνουμε το boss. Ένα νέο gateway μας περιμενει μόλις baitαρουμε σωστα το πορταλ να μας φερει άμεσα στη κονσολα. Το boss ερχεται κι αυτο μαζί μας, παίρνουμε p2 console positions και ετοιμαζόμαστε για το πρωτο overload. Oι rogues και παλι και σε αυτη τη δουλειά δίνουν cloak αφου πάρουν το debuff της κονσολας. Μιλάω για το 2λεπτο dot που σου κόβει τη ψυχη. Το πρώτο overload ειναι το ευκολότερο καθώς εχουμε ακομα hero up, και εχει μονο 3 κλικς.
DIVIDE AND CONQUER: Αυτή τη φορα το extreme. Spawnαρει και κουνιεται προς μια κατευθυνση, την οποια εμεις σαν ranged group θα πρεπει να ακολουθησουμε ωστε να παμε να baitαρουμε τα επομενα nether portals. Κατα τη διάρκεια αυτή έρχεται και το πρωτο σετ απο N'zoth beams , τα οποια και προφανως αποφεύγουμε. H κονσολα προς την οποια κινηθηκαμε ειναι ωραιο σημειο για να ρεσεταρουμε πριν baitαρουμε το 2ο σετ απο πορταλς και φυγουμε κι απο εκει. Νεο beam ταυτοχρονα με beckons αυτη τη φορα και ζηταμε BoP ή grip. Αφου τελειωσει παμε στη κονσολα για 2ο overload. Τα μισα major cds πεφτουν εδω. Κάνοντας το 2ο overload τρεχουμε στη μεση για να baitαρουμε το 3ο σετ απο πορταλς, και γυρνάμε απευθειας στη κονσολα να κανουμε λος και σεταπ για 2α 2λεπτα του p4. 3o overload και δίνουμε οτι μας απομένει από raid cds. Το μονο πραγμα που μπορει να συμβει σε αυτο το σημειο ειναι να εχουμε σκατωσει τα soak και να αρχισει το Pressure surge. Γι αυτο το λογο οι μάγοι για ακομα μια φορα θα βγαλουν το φιδι απτη τρυπα και θα πανε με blinks και iceblock αν ειναι πανω σε πορταλ na soakaroyn το ward που εσπασε. Aν του δωσουν έστω κ ενα στακ το pressure surge σταματαει για τωρα. Η αποστολη αυτη γινεται ταυτοχρονα με nzoth beams και divide and conquer. Eχουμε ακόμα χώρο στη κολώνα που εχουμε αφησει να κρυφτουμε για λος και για να κανουμε τα επομενα beckons. Αν εχουμε φτάσει σε αυτο το σημείο θα πρέπει να ειμαστε ετοιμοι να ουρλιάξουμε καθώς θα έχουμε νικήσει τον σκληροτερο αντίπαλο , εως τον επόμενο!
+3
#14231971 Oct 20, 2019 at 07:50 PM
2 Posts
Φοβού Stankie Gaming και Fatboss. Κάποιος θα σας φάει τη θέση.
+0
Page 1