Notify Message
Applications

Miláss

Status: ACCEPTED
Submitted on: Oct 25, 2018 at 02:53 AM

Προσωπικά Στοιχεία

Σύστησέ μας τον εαυτό σου.(Όνομα, Ηλικία,και ότι άλλο κρίνεις ότι θα βοηθήσει στο να σε γνωρίσουμε)

Ονομάζομαι Σπύρος. Είμαι 25 ετών. Ένα πολύ κοινωνικό άτομο που δυστηχώς ή ευτυχώς χαραμίζει την ζωή του στα χρηματοοικονομικά , την μελέτη και το Azeroth.

Κάνεις application ως raider ή ως social;

Raider

Εφόσον δεν γίνετε δεχτός ως raider, θα θέλατε να μπείτε στην ομάδα μας ως social;

Όχι

Race and Class
Night Elf Warrior

Για τους Raiders

Ποιό είναι το main spec σας; Είστε διατεθειμμένοι να παίξετε και κάποιο offspec στο progress, αν ναι, ποιο;

Παίζω ως arms warrior και με την πρώτη ευκαιρία( δεύτερο weapon και ίσως ένα azerite piece ) θα παίζω arms/fury ανάλογα το fight. Είμαι διατεθειμένος να παίξω και prot ( Μαιναρα blood dk για κάποια tiers) απλά το spec δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο τα υπόλοιπα classes αυτή την στιγμή.

Ποιά είναι η εμπειρία σας στο Raiding (προηγούμενα expansions); Όσο αναλυτικότερα τόσο καλύτερα.

Έχω μια μακροχρόνια παρουσία στο pve environment του παιχνιδιού. Δυστηχώς, το heroic raiding στο παρελθόν με βρήκε με αρκετά αναγκαστικά διαλείμματα λόγω σχολείου αλλά στα tiers που κατάφερα να παίξω είχα αξιόλογα progress που έφθαναν κοντά στο end boss. Στα δυο τελευταία expansions και συγκεκριμένα από siege of orgrimmar μέχρι και Εmerald Νightmare είχα όλα τα cutting edges. Δυστηχώς, στην αρχή του Nighthold και στα πρώτα mythic bosses έπρεπε να καταταγώ οπότε για 12 μήνες εκτελούσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις και παράλληλα διάβαζα για το 1 Lvl του CFA CERTIFICATE που έδωσα επιτυχώς τον Ιούνιο. Μετά από αυτό επέστρεψα στο παιχνίδι ένα μήνα πριν το expansion και έκανα raid 10/11 mythic Antorus. Όλα τα τελευταία έγιναν me ton dk μου Miráss- Twisting nether( στα μέσα του WoD έγινα σατανικός και έκανα reroll σε Horde). Λόγω νοσταλγίας και προτίμησης να κάνω pvp στον warrior αποφάσισα να επιστρέψω στον αρχικό μου χαρακτήρα. Τώρα βρίσκομαι me Aotc Uldir και 3/8 mythic.

Δείξτε μας μια φωτογραφία από το UI σας (in combat). Γιατί το έχετε settάρει έτσι; Ποιά είναι τα πιο απαραίτητα addons που χρησιμοποιείτε;

https://imgur.com/a/AFPkRI4 Χρησιμοποιώ το classic UI του wow κυρίως γιατί μου φαίνεται πολύ πιο simplified από το Elvui που προσπάθησα αρκετές φορές να συνηθίσω. Χρησιμοποιώ modified enemyplates που έχουν με cooldown ola ta bleeds kai debuff που έχω στα targets μου και όλα τα σημαντικά cooldowns των enemies ( ιδιαίτερα χρήσιμο στο pvp). Πέρα απ΄ αυτό χρησιμοποιώ και weak auras για να κάνω track ta cds μου ή για boss mechanics. Dbm Weak Auras2 Angry Assignments Exorsus Raid Tools Skada Damage Meter GTFO oRA3 flyPlateBuffs Simulationcraft

Διαλέξτε ένα ενδιαφέρον για το spec σας fight σε tier που έχετε παίξει και εξηγήστε μας ποιος είναι ο optimal τρόπος να το παίξετε, συμπεριλαμβανομένων και των talents.

Θα προσθέσω κάτι πρόσφατο μιας και το τελευταίο encounter που θυμάμαι ως warrior ήταν mythic garrosh hellscream και πάει πολύς καιρός από εκείνα τα talents. Μπορώ να πω πως απόλαυσα τον Zek voz σαν arms warrior. Ιδιαίτερα χρήσιμο talent here είναι το warbreaker που το στάκαρες μάζι με το bladestorm για insane aoe dmg . Ενώ τα δυο τελευταία in for the kill(μεγαλώνει το haste during warbreaker ) δίνει rage, perissotera glodal cds, δυνατότερα ayto attacks και στην συγκεκριμένη περίπτωση stronger bladestorm. Παράλληλα το anger management μείωνε το cd των warbreaker και bladestorm οπότε ο warrior είχε full cooldowns για κάθε add wave. Τέλος, το massacre που δίνει το execute ability είναι ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς μαζί με το sweeping strikes έκανε massive dmg στα 3 big adds και boss. Δυστηχώς, το μοναδικό log που έχω δεν αποτυπώνει αυτή την μαγεία γιατί σήκωσα από τους πρώτους το orb με την σκέψη ότι θα γίνω battle ress αλλά χρησιμοποιήθηκε αλλού :( .

Από που ενημερώνεστε για το class σας και γιατί;

Icy veins. Πολύ in-depth site κατά την γνώμη μου. Έχει πια επιλογές μέχρι και αναγκαίες αλλαγές στο rotation για τα trait του warrior. Κάποτε διάβαζα και noxxic αλλά είχα βρει αρκετά λάθη σε σχέση με Icy.

Κάνουμε raid Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή 20:30-23:30 ώρα Ελλάδος. Τι attendance μπορούμε να περιμένουμε από εσάς;

100%

Άλλα

Προηγούμενα Guild και για ποιό λόγο φύγατε?

Δύσκολη ερώτηση μιας και έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και το mists of pandaria και wod ήταν από τα expansions με τα περισσότερα quits οπότε είχε αρκετά merges και disbands και new guild για να συνεχιστεί το progress. To τελευταίο που θυμάμαι ήταν η Omega- Twisting Nether πολύ δυνατό guild με 11/11 teams αλλά δυστηχώς υπήρξε ασυμφωνία προς το τέλος του για το group 2 οπότε διαλύθηκε όταν εγώ έκανα μαζί τους το Antorus. Τελευταία guild μετά το launch του BfA ήταν η eccentric η οποία μόλις έγινε disband.

Υπάρχει κάποιος στους Death and Glory που σας γνωρίζει και μπορεί να εγγυηθεί για σας;

Όχι.

Για ποιό λόγο θέλετε να μπείτε στους Death And Glory?Tι περιμένετε απο εμάς?

Για το λόγο ότι είδε ένα απίθανο cutting edge history στο legion και μια σταθερή παρουσία, ότι ακριβώς ψάχνω. Θέλω ένα σταθερό ανταγωνιστικό και φιλικό raiding environment με ένα community που κάνει το game πιο διασκεδαστικό ενώ παράλληλα ανταπεξέρχεται στις end content απαιτήσεις σε κάθε tier.

Το PC είναι το εργαλείο κάθε gamer. Μπορείτε να παίξετε με γραφικά τουλάχιστον στο good και 30 fps;

Έχω επενδύσει αρκετά στον εξοπλισμό του pc μου. Δεν έχει κανένα θέμα.

Έχετε Discord εγκατεστημένο; Έχετε λειτουργικό μικρόφωνο και θα μπορείτε να επικοινωνείτε;

Μάλιστα.

Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι στο application σας?

-

Έχω διαβάσει τους κανόνες των Death and Glory και τους αποδέχομαι.
Yes
Comments

1 Comment

maounitsa
Πολύ εντυπωσιακό application, πολύ εντυπωσιακά logs, αξιόλογο pve experience.
Θα σου δοθεί trial spot.
Καλωσήρθες στους Death and Glory, κυρίως θάνατος λίγη δόξα.
Page 1