Notify Message
Applications

Makrinos

Status: ACCEPTED
Submitted on: Nov 09, 2018 at 03:21 AM

Προσωπικά Στοιχεία

Σύστησέ μας τον εαυτό σου.(Όνομα, Ηλικία,και ότι άλλο κρίνεις ότι θα βοηθήσει στο να σε γνωρίσουμε)

Είμαι ο Δημήτρης, 25 ετών και μένω Αθήνα. Έχω εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις και ζω μόνος με μία γάτα, την Κέλλυ. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Έχω καταγωγή από Καλαμάτα και Σέρρες.

Κάνεις application ως raider ή ως social;

Raider

Εφόσον δεν γίνετε δεχτός ως raider, θα θέλατε να μπείτε στην ομάδα μας ως social;

Ναι

Race and Class
Human Hunter

Για τους Raiders

Ποιό είναι το main spec σας; Είστε διατεθειμμένοι να παίξετε και κάποιο offspec στο progress, αν ναι, ποιο;

Παίζω Beast Mastery από το Pandaria. Έχω ξεκινήσει να παίζω και Survival, για το PvP κυρίως, στο BfA. Εάν χρειαζόταν θα μάθαινα καλύτερα κάποιο νέο spec για τις ανάγκες του progress ή εάν το Beast Mastery ήταν unplayable λόγω nerfs.

Ποιά είναι η εμπειρία σας στο Raiding (προηγούμενα expansions); Όσο αναλυτικότερα τόσο καλύτερα.

Το WoW για εμένα ξεκίνησε με το Burning Crusade. Τότε ήμουν σε ένα semi-hardcore guild όπου έκανα Karazhan, Gruul's και προς το τέλος του expansion Black Temple. Και λόγω υποχρεώσεων αλλά κυρίως λόγω ηλικίας τότε δεν ήμουν και ο πιο πολύτιμος παίκτης ούτε ο πιο ενημερωμένος. Στην πορεία των expansions έπαιξα σχεδόν σε όλα τα raids αν και ποτέ σε top επίπεδο. Τα Raids που θυμάμαι καλύτερα και έπαιξα περισσότερο είναι τα Naxxramas, Ulduar, ICC, Highmaul, Blackrock Foundry, Throne of Thunder, Siege of Orgrimmar, Emerald Nightmare, Nighthold, Antorus. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στο να ακολουθώ τα mechanics ή να αποδίδω. Μπορεί να φαίνεται άσχημο γραπτώς αλλά πιστεύω ότι με βάση το χρόνο που αφιέρωνα και παίζοντας αλλά και διαβάζοντας γύρω από το παιχνίδι ήμουν και είμαι σε καλό επίπεδο. Ο ρόλος που είχα ήταν dps (Warrior,Hunter,Rogue,Warlock) πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που έπαιξα holy paladin η warrior tank.

Δείξτε μας μια φωτογραφία από το UI σας (in combat). Γιατί το έχετε settάρει έτσι; Ποιά είναι τα πιο απαραίτητα addons που χρησιμοποιείτε;

To UI μου είναι πάνω κάτω το default με μικρές αλλαγές. Ο λόγος είναι ότι επειδή το PC (θα αναλύσω και παρακάτω) έχει μείνει στάσιμο τα τελευταία χρόνια και εάν προσθέσω addons χάνω σε fps. Χρησιμοποιώ τα πολύ βασικά addons όπως ένα Dps meter, Dbm, Battlegraound enemies, Nameplate Cooldowns, World quest tracker. Ανάλογα την περίπτωση φυσικα το καθ'ένα από αυτά. Το σημαντικό για εμένα είναι να έχω keybinds σε όλα τα abilities,potions κτλ γι αυτό και χρησιμοποιώ το ποντίκι Razer Naga με τα 12 κουμπιά στο πλάι.

Διαλέξτε ένα ενδιαφέρον για το spec σας fight σε tier που έχετε παίξει και εξηγήστε μας ποιος είναι ο optimal τρόπος να το παίξετε, συμπεριλαμβανομένων και των talents.

To fight που θα αναλύσω είναι αυτό της Mother(mythic). Όλες τις φορές που το έχω κάνει, χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής, βρισκόμουν στο τρίτο group και αλλάζαμε τα δωμάτια 10-5-5, 5-5-10. Θεωρώ ότι ο Beast mastery εδώ έχει το πλεονέκτημα να μπορεί να χτυπάει το boss, έστω με basic attacks του pet, ακόμη και αν ο ίδιος βρίσκεται σε διαφορετικό δωμάτιο από αυτό που βρίσκεται το boss. Έχει επίσης πολλά defensives και self heals, κάτι που βοηθάει πάντα τον ίδιο, αλλά εδώ ακόμη περισσότερο καθώς περνάει το group με spirit link totem. Διαθέτει επίσης άριστο mobility και απ' τα καλύτερα uptime του παιχνιδιού. Έχει επίσης ένα stun το οποίο μπορεί να κάνει στη μεγάλη κόκκινη μπάλα όταν castarei χωρίς να είναι ο ίδιος κοντά (αλλά το pet) αφού όλο το group βρίσκεται στους κίτρινους κύκλους για να αποφύγουν τις ακτίνες. Αυτά είναι μεταξύ άλλων τα γενικά που έχουν όλοι οι hunters. Εγώ προσωπικά ξεκινώντας η μάχη φροντίζω έτσι ώστε να έχω κάνει bestial wrath(τρίτη φορά αν δεν κάνω λάθος) πριν περάσω στο δεύτερο δωμάτιο και το cooldown του να είναι την περισσότερη ώρα σε στιγμή απραξίας. Φροντίζω φυσικά να έχω όλα τα CDs κατά την είσοδο στο τελευταίο δωμάτιο. Φροντίζω το frenzy από το barbed shot να έχει αρκετά δευτερόλεπτα ακόμη όταν ανοίγουμε τα defensives κατά την μετάβαση στο επόμενο δωμάτιο γιατί εκεί χάνονται αρκετά Globals. Φροντίζω να κάνω Feign death κάθε φορά που πρόκειται να φάω damage μιας και έχω το ανάλογο trait με το absorb. Από 'κει και πέρα τα αυτονόητα, όταν ξεκινάει ο αέρας να είμαι από τη σωστή μεριά, προσέχω που κοιτάει το boss για το sanitizing strike όταν stackaroume στους κίτρινους κύκλους, priority στο να πέσουν τα μικρα adds και όχι στο dps meter. Tα talents είναι σταθερά και αυτό θεωρώ είναι ένα μεγάλο συν . Σε κάθε fight του uldir θα μπορούσα να αναφέρω παρόμοια πράγματα, επέλεξα αυτό διότι μου ήταν το πιο πρόσφατο.

Από που ενημερώνεστε για το class σας και γιατί;

Ενημερώνομαι για γενικά πράγματα στο ice veins και για πιο ειδικά ή τρικ από streams και από το Hunter discord channel. Επίσης, λαμβάνω υπ' όψιν τη γνώμη φίλων που έχουν αφιερώσει χρόνο στο παιχνίδι και είναι καλοί παικτες. Τα τεστάρω φυσικά όλα στην πράξη, εάν δουλεύουν για εμένα.

Κάνουμε raid Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή 20:30-23:30 ώρα Ελλάδος. Τι attendance μπορούμε να περιμένουμε από εσάς;

Εκτός απροόπτου φυσικά, θα μπορώ να είμαι και τις τρεις μέρες, καθ' όλη τη διάρκεια του raid. Είμαι συνεπής και εάν πω ότι θα είμαι κάπου θα πρέπει να συμβεί κάτι σοβαρό για να λείψω αφού ενημερώσω φυσικά.

Άλλα

Προηγούμενα Guild και για ποιό λόγο φύγατε?

Τα προηγούμενα guild που βρέθηκα και είναι άξια αναφοράς είναι τρία. Ramans Slayers, Dark Saints και ένα τρίτο στο pandaria που δεν θυμάμαι το όνομά του. Ο λόγος που έφυγα και τις τρεις φορές ήταν επειδή σταμάτησα να παίζω για ένα διάστημα.

Υπάρχει κάποιος στους Death and Glory που σας γνωρίζει και μπορεί να εγγυηθεί για σας;

Ξέρω κάποια άτομα, το Μαρίνο, το Νίκο, το Γιάννη, τον Κώστα, το Γρηγόρη ή αλλιώς Fuzzar, Terestian, Lorgar, Sanelle , Quallyn. Κάποιους εξ αυτών τους ξέρω περισσότερο ή λιγότερο, καλύτερα ή χειρότερα. Έχουμε παίξει μαζί στο παρελθόν με μεγαλύερο επίτευμα σαν group πιστεύω το 9/9 gold στο Draenor. Δεν ξέρω εάν μπορούν να εγγυηθούν για εμένα, φαντάζομαι πως ναι.

Για ποιό λόγο θέλετε να μπείτε στους Death And Glory?Tι περιμένετε απο εμάς?

Στους Death and Glory σαν raider, διότι σαν social είμαι ήδη, θέλω να μπω επειδή θέλω να παίζω με τα άτομα που προανέφερα σε raiding environment. Από το διάστημα που είμαι εδώ μου άρεσε το κλίμα, είχε πλάκα και το semi hardcore και το σημείο μεταξύ της μαλακίας που μας δέρνει και της αφοσίωσης που χρειάζεται για την επίτευξη end game στόχων με εκφράζει απόλυτα. Αυτή την περίοδο της ζωής μου έχω το χρόνο να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με το παιχνίδι και θέλω να δω το επίπεδο μου σαν παίκτης ανάμεσα και σε άλους που ασχολούνται τη στιγμή που θα ασχολούμαι κι εγώ. Θέλω επίσης το Cutting edge που δεν το έχω μέχρι τώρα. Από εσάς θέλω να υπάρχει δικαιοσύνη και αναγνώριση του χρόνου, της προσπάθειας και του αποτελέσματος που φέρνει κάποιος. Σαν "όνειρο" έχω να δημιουργηθεί ξανά και το rbg group.

Το PC είναι το εργαλείο κάθε gamer. Μπορείτε να παίξετε με γραφικά τουλάχιστον στο good και 30 fps;

Εδώ έχουμε το μελανό σημείο του application. Στο pc δουλεύει ένας παλιός τετραπύρινος επεξεργαστής intel στα 2,5Ghz. Υπάρχει μία κάρτα γραφικών που κάνει τη δουλειά της για το wow και 4Gb Ram DDR2 ! Το μόνο που σώζει λίγο την κατάσταση είναι ένα ssd δίσκος που φοράει. Για να απαντήσω λοιπόν στην ερώτηση, μπορώ να κάθομαι στο boralus με τα γραφικά στο 5 και να έχω 40fps. Σε καμία των περιπτώσεων όμως δεν μπορώ με γραφικά στο 5 να raidaro. Όταν raidaro τα γραφικά είναι στο 1 για να κερδίσω ότι περισσότερο γίνεται και σε fights όπως ο mythrax με πολλά animation και με 30 άτομα έχω θέμα. Η αναβάθμιση του υπολογιστή είναι στο πρόγραμμα αλλά για να μην λέω ψέμματα σίγουρα μετά το τέλος αυτού του μήνα.

Έχετε Discord εγκατεστημένο; Έχετε λειτουργικό μικρόφωνο και θα μπορείτε να επικοινωνείτε;

Χρησιμοποιώ το discord από το κινητό, έχω λειτουργικότατο μικρόφωνο και μπορώ να επικοινωνώ. Εάν χρειαστεί να μιλάω με push to talk , μπορώ να χρησιμοποιώ το discord και από υπολογιστή αλλά είναι κάτι που δεν προτιμώ.

Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι στο application σας?

Θα μπορούσα να γράψω περισσότερα πράγματα στην ερώτηση για το raiding σε προηγούμενα expansions ή θα μπορούσα να περιγράψω κι άλλα fights αλλά δεν θέλω να μακρυγορήσω ( κι άλλο) . Καλό θα ήταν τα κελιά στα οποία απαντάει κάποιος στο application να ήταν μεγαλύτερα έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να βλέπει τι έχει γράψει.

Έχω διαβάσει τους κανόνες των Death and Glory και τους αποδέχομαι.
Yes
Comments

3 Comments

arcouda
Vouchαρω για τον φίλο Δημήτρη καθώς έχουμε παίξει μαζί αρκετά χρονια και ξέρω το επίπεδο του μέσα στο game αλλα και εκτος :) Καλή επιτυχία στο application σου.
maounitsa
Εξαιρετικό application.
Φτιάξε το PC.
Καλωσήρθες στους Death and Glory, κυρίως θάνατος λίγη δόξα.
Page 1