Notify Message
Applications

Ellessmera

Status: REJECTED
Submitted on: Dec 25, 2018 at 11:34 PM

Προσωπικά Στοιχεία

Σύστησέ μας τον εαυτό σου.(Όνομα, Ηλικία,και ότι άλλο κρίνεις ότι θα βοηθήσει στο να σε γνωρίσουμε)

Γεια σας και χρόνια πολλά ένεκα και της ημέρας. Είμαι ο Κωνσταντίνος είμαι 31 ετών και είμαι από την Άρτα .Ξεκίνησα στο gaming αρκετά μικρός και συνεχίζω μέχρι σήμερα το pc και consolo gaming. Στο WoW ξεκινησα τις πρώτες μέρες του Cataclysm μετα απο παρότρυνση φίλων να ξεκινήσω. Στην αρχή ήταν ένα flirt αλλά στο τέλος έγινε έρωτας(sic).

Κάνεις application ως raider ή ως social;

Raider

Εφόσον δεν γίνετε δεχτός ως raider, θα θέλατε να μπείτε στην ομάδα μας ως social;

Ναι

Race and Class
Human Paladin

Για τους Raiders

Ποιό είναι το main spec σας; Είστε διατεθειμμένοι να παίξετε και κάποιο offspec στο progress, αν ναι, ποιο;

Το main spec μου είναι holy από την αρχή που έπαιξα με την paladin μπορώ όμως να παίξω και retribution αλλα αγαπώ το healing πολυ περισσότερο.

Ποιά είναι η εμπειρία σας στο Raiding (προηγούμενα expansions); Όσο αναλυτικότερα τόσο καλύτερα.

Ξεκίνησα το σταθερό raiding στα Firelands με ενα καλο progress για νέος παίκτης με ένα 6/7 Normal τότε εν συνεχεία στο Dragon Sould το οποίο είχα κάνει clear στο normal και 6/8 Heroic πριν τελειώσει το expansion. Κατόπιν, στο Pandaria έιχα κανει clear το Mogushan vaults χωρις να ασχοληθώ με το heroic έπειτα. Στο Heart of Fear δεν έιχα ασχοληθεί ιδιαίτερα ωστόσο Terace of Endless Spring, Throne of Thunder και Siege of Orgrimmar τα είχα κάνει clear. 'Οσον αφορά το Siege of Orgrimmar είχα φτάσει progress 12/14 Heroic πριν αλλάξει σε Mythic. Στο Dreanor είχα κάνει clear όλα τα Normal και Heroic συν το Hellfire Citadel στο οποίο είχα φτάσει σε ένα 6/13 Mythic. Στο Legion είχα μια καλή πορεία με όλα τα raids clear στο Normal και Heroic με επιπλέον mythic στο Tomb of Sargeras 5/9 και Αntorus 4/11. Τώρα στο παρόν expansion λόγω έλλειψης guild και διαφόρων real life θεμάτων δεν ασχολήθηκα με το raid αλλα προσπαθώ να κάνω καλύτερο τον χαρακτήρα μου από αποψη ilvl.

Δείξτε μας μια φωτογραφία από το UI σας (in combat). Γιατί το έχετε settάρει έτσι; Ποιά είναι τα πιο απαραίτητα addons που χρησιμοποιείτε;

http://prntscr.com/lzh6o3 έτσι φαίνεται και in combat με την διαφορα ότι το το vudho δείχνει όλα τα μέλη του raid. επιπλεον χρησιμοποιώ details, decursive, exorsus raid tools και το weak auras που το τελευταιο διαστημα δεν το λειτουργω δίοτι έχει κάποιο θέμα και τραβάει πολύ ram

Διαλέξτε ένα ενδιαφέρον για το spec σας fight σε tier που έχετε παίξει και εξηγήστε μας ποιος είναι ο optimal τρόπος να το παίξετε, συμπεριλαμβανομένων και των talents.

Το σωστό θα ήταν να αναφερθώ σε fight του παρόντος tier αλλά πιστεύω ότι μια γενική περιγραφή θα ήταν καλύτερη. Αρχικά πάιζω κυρίως με 2 beacons στα tanks και αν απαιτείται κάνω εναλλαγές σε άτομο που χρειάζεται heal. προσπαθώ να είμαι κοντά στους παίκτες που πρέπει να κάνω heal ώστε να έχω πλήρη υποστήριξη του Mastery:Lightbringer holy shock, holy light, flash of light, bestow faith τα κυριότερα spells για single target healing και Light of Dawn για multiple healing άναλογα το fight κάνω use των Blessing of Sacrifice και Blessing of Protection και το Lay on Hands εκεί που θα χρειαστεί περισσότερο. Σε μεγάλο damage output ανοίγω Avenging Wrath και Aura Mastery για defense και ταυτόχρονo healing.

Από που ενημερώνεστε για το class σας και γιατί;

Κυρίως απο Icy Veins και από το Paladin society στο discord

WoW Armory Link και Logs αν υπάρχουν
Κάνουμε raid Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή 20:30-23:30 ώρα Ελλάδος. Τι attendance μπορούμε να περιμένουμε από εσάς;

Όλες τις μερες θα μπορώ να συμμετέχω στο raiding

Άλλα

Προηγούμενα Guild και για ποιό λόγο φύγατε?

Θα αναφερθω στο τελευταίο μου guild το οποίο ήταν οι Hellenic Pantheon και ο λόγος που έφυγα ήταν η άσχημη αντιμετώπιση που έιχα από καποια άτομα(μπορώ να πω περισσότερα και αυτό το θέμα in private)

Υπάρχει κάποιος στους Death and Glory που σας γνωρίζει και μπορεί να εγγυηθεί για σας;

Είναι ο φίλος μου ο Thoen aka Ζαφείρης

Για ποιό λόγο θέλετε να μπείτε στους Death And Glory?Tι περιμένετε απο εμάς?

Είμαι αρκετό καιρό εκτός raiding και είναι καιρός που θέλω να επιστρέψω πάλι στις παλιές και ένδοξες μέρες του raiding και μιας καλής παρέας με την οποια θα γίνονται πραγματάκια. Απο εσάς περιμένω μια όμορφη ατμοσφαιρά, καλή παρέα,αίμα των bosses αλλα και πολλές αγκαλίτσες και γουτσου γουτσου :D

Το PC είναι το εργαλείο κάθε gamer. Μπορείτε να παίξετε με γραφικά τουλάχιστον στο good και 30 fps;

Ναι και πολυ καλυτερα απο 30 fps

Έχετε Discord εγκατεστημένο; Έχετε λειτουργικό μικρόφωνο και θα μπορείτε να επικοινωνείτε;

Ναι κανονικά και όλα λειτουργικά

Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι στο application σας?

Νομίζω είμαι καλυμμένος με ότι έχω γράψει έδω, το μόνο ίσως που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι ελπίζω να υπάρχει αποδοχή και σεβασμός στην διαφορετικότητα :D peace και φιλακια :D

Έχω διαβάσει τους κανόνες των Death and Glory και τους αποδέχομαι.
Yes
Comments

1 Comment

Applicant
Ευχαριστω για το χρονο που μαλλον θα διαθεσετε αλλα τελικα θεωρειστε ακυρο το application μου !

Καλη χρονια να εχετε !
Page 1