Notify Message
Applications

Orgismenos

Status: REJECTED
Submitted on: Jan 05, 2019 at 04:41 AM

Προσωπικά Στοιχεία

Σύστησέ μας τον εαυτό σου.(Όνομα, Ηλικία,και ότι άλλο κρίνεις ότι θα βοηθήσει στο να σε γνωρίσουμε)

Καλησπέρα, με λένε Βασίλη και είμαι 22 χρονών.

Κάνεις application ως raider ή ως social;

Raider

Εφόσον δεν γίνετε δεχτός ως raider, θα θέλατε να μπείτε στην ομάδα μας ως social;

Race and Class
Lightforged Warrior

Για τους Raiders

Ποιό είναι το main spec σας; Είστε διατεθειμμένοι να παίξετε και κάποιο offspec στο progress, αν ναι, ποιο;

Arms. Fury και αν κάποιο boss το απαιτεί, μπορώ και Prot. Από εκεί και πέρα έχω 2 alts, Hunter και Demon Hunter, όχι όμως στο επίπεδο του Warrior.

Ποιά είναι η εμπειρία σας στο Raiding (προηγούμενα expansions); Όσο αναλυτικότερα τόσο καλύτερα.

Το πρώτο tier που έπαιξα είναι το Tomb Of Sargeras, όπου είχαμε progress 4/9. Από εκεί και πέρα στο Antorus είχαμε 5/11M progress. Στο Uldir έφτασα μέχρι 3/9, ενώ έκανα και λίγο progress στον fetid devourer ως Trial.

Δείξτε μας μια φωτογραφία από το UI σας (in combat). Γιατί το έχετε settάρει έτσι; Ποιά είναι τα πιο απαραίτητα addons που χρησιμοποιείτε;

Γενικά δε μου αρέσει να υπάρχουν πολλά πράγματα στην οθόνη, ώστε να έχω καλύτερη αντίληψη του περιβάλλοντος γύρω μου. Παίζοντας Arms Warrior, ο οποίος δεν έχει αρκετά πράγματα τα οποία χρειάζονται tracking αυτό είναι ακόμα πιο εύκολο. Όσον αφορά τα addons, χρησιμοποιώ αρκετές WA ( οι περισσότερες εμφανίζονται σε συγκεκριμένα σημεία, οπότε δε φαίνονται στο screenshot), DBM, Angry assignments και Skada.

Διαλέξτε ένα ενδιαφέρον για το spec σας fight σε tier που έχετε παίξει και εξηγήστε μας ποιος είναι ο optimal τρόπος να το παίξετε, συμπεριλαμβανομένων και των talents.

Η μεγάλη δύναμη του Arms Warrior είναι το burst AoE του και το damage sto execute phase. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Mythic Zekvoz. Η σωστή χρήση των CD's ( Warbreaker-Bladestorm) κάνει τρομερό damage στα adds, τα οποία είναι top priority και στο stage 3 το οποίο είναι ένα αργό grind του group, λόγω των orb, το damage του execute phase πραγματικά βοηθάει το group. Από άποψη management CD, λόγω του anger management το timer του spawn των πρώτων adds είναι ακριβώς στο 2ο available Bladestorm, δεδομένου ότι έχει γίνει σωστό rotation για ξόδεμα rage. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό να γίνεται track του spawn των 2ων add, καθώς θα πρέπει πάντα να είναι διαθέσιμα τα cds (ώντας lightforged το racial είναι ένα από αυτά). Από άποψη talents ο Arms δεν συνηθίζεται να αλλάζει talents στο Uldir για να παίξει optimal. Από εκεί και πέρα αν το group χρειάζεται stun για τα 3 adds χρησιμοποιείται το Storm Bolt στη θέση των 2 charge. Σε περίπτωση που υπάρχει healing struggle, το defensive stance είναι επίσης αρκετά χρήσιμο.

Από που ενημερώνεστε για το class σας και γιατί;

Youtubers( π.χ Corejo), Bloodmallet και το Skyhold( Class Discord). Σε περίπτωση μεγάλων αλλαγών συνήθως προτιμώ να παίρνω μια γενική εικόνα μέσω κάποιου βίντεο και από εκεί και πέρα κοιτώντας τα sims του bloodmallet και χρησιμοποιώντας το raidbots να γίνεται optimize του χαρακτήρα. Για οτιδήποτε άλλο φροντίζω να ρωτάω στο class discord.

Κάνουμε raid Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή 20:30-23:30 ώρα Ελλάδος. Τι attendance μπορούμε να περιμένουμε από εσάς;

>95%

Άλλα

Προηγούμενα Guild και για ποιό λόγο φύγατε?

MH MOY TO AGGRO TAPATTE. Έφυγα, ώστε να προσπαθήσω να κάνω raiding σε υψηλότερο επίπεδο, ιδανικά σε cutting edge level.

Υπάρχει κάποιος στους Death and Glory που σας γνωρίζει και μπορεί να εγγυηθεί για σας;

Στο τέλος του Legion, όπου κάναμε μαζί raid στο Antorus, έπαιζα με τον Hunter μου, Tsotulian(https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/silvermoon/Tsotulian). Πέρα από αυτό δεν γνωρίζω περαιτέρω κάποιο μέλος του guild.

Για ποιό λόγο θέλετε να μπείτε στους Death And Glory?Tι περιμένετε απο εμάς?

Βασικό μου κίνητρο είναι η εγκατάσταση σε μια guild για την πραγματοποίηση cutting edge content. Αυτό που περιμένω είναι ένα περιβάλλον, όπου υπάρχει κατανόηση των στόχων από όλο το team και θέληση για συνεχή βελτίωση. Η περίοδος που κάναμε μαζί raid ικανοποίησε όποιες απαιτήσεις είχα.

Το PC είναι το εργαλείο κάθε gamer. Μπορείτε να παίξετε με γραφικά τουλάχιστον στο good και 30 fps;

Παίζοντας με τα γραφικά στο 8 και 1440p έχω συνεχώς 80-100 fps σε raid environment.

Έχετε Discord εγκατεστημένο; Έχετε λειτουργικό μικρόφωνο και θα μπορείτε να επικοινωνείτε;

Ναι.

Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι στο application σας?

Αν και δεν έχω πρακτικά εμπειρία από cutting edge content, ο χρόνος που ξοδεύω στο παιχνίδι και στην βελτιστοποίηση του χαρακτήρα μου( είτε στον τρόπο παιχνιδιού είτε των stats) θεωρώ πως αρκεί για να ανταποκριθώ στις ανάγκες που προκύπτουν σε ένα Mythic raid.

Έχω διαβάσει τους κανόνες των Death and Glory και τους αποδέχομαι.
Yes
Comments

1 Comment

maounitsa
Έχεις κάνει ένα εξαιρετικό application αλλά δυστυχώς έχεις τεράστια έλλειψη εμπειρίας στο mythic.
Επιπλέον, δεν έχεις να μας δείξεις κάτι άλλο αξιοθαύμαστο όπως raider.io score ή υψηλό pvp rating.
Ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε κάποια εξαίρεση αν έπαιζες κάποιο class το οποίο χρειαζόμαστε, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε γεμάτοι από warriors (και οκ από hunters και dh).
Εγώ θα σου πρότεινα να ψάξεις για κάτι άλλο και όταν θα είσαι έτοιμος να παίξεις σε υψηλότερο επίπεδο να μην διστάσεις να ξανακάνεις application.
Καλή σου τύχη σε ότι και αν κάνεις.
Page 1