Notify Message
Applications

Ippolyti - Troll Mage

Status: ACCEPTED
Submitted on: Mar 02, 2019 at 01:56 AM

Προσωπικά Στοιχεία

Συστήστε μας τον εαυτό σας. (Όνομα, ηλικία και ό,τι άλλο κρίνετε ότι θα βοηθήσει στο να σας γνωρίσουμε)

Σταυρούλα , 36 , Μαθηματικός.

Κάνετε application ως raider ή ως social;

Raider

Εφόσον δεν γίνετε δεχτός ως raider, θα θέλατε να μπείτε στην ομάδα μας ως social;

Όχι

Race and Class
Void Elf Mage

Για τους Raiders

Ποιό είναι το main spec σας; Είστε διατεθειμμένοι να παίξετε και κάποιο offspec στο progress, αν ναι, ποιο;

FIre Mage , δεν ενθουσιάστηκα από τα υπόλοιπα 2 αλλά ναι,frost αν χρειαστεί :)

Ποιά είναι η εμπειρία σας στο Raiding (προηγούμενα expansions); Όσο αναλυτικότερα τόσο καλύτερα.

Ξεκίνησα να παίζω απο το τέλος του BC σαν casual και μπήκα στο raiding με το LK.Επειδή κάνουμε το application μαζί με τον φίλο μου,Gasmidis,θα σώσουμε λίγο χρόνο γιατί από LK και μετά όλα τα raids τα κάνουμε μαζί και έχω το ίδιο progression και boss kills με αυτόν :) ! WotLK : Naxx cleared , Ulduar 25+10 cleared , ToC 25/10 4/5 heroics , ICC 25+10 11/12 heroic . Cata : BWD cleared hc , Throne of four winds 1/2 heroic , BoT 2/5 heroic, Firelands 6/7 heroic , Dragon Soul 8/8 heroic . MoP : Cutting Edge σε όλα εκτός από Sha , BWD hc cleared , HoF hc clear , ToES 3/4 hc , ToT 13/13 hc clear , SoO 14/14 hc . WoD : HM 6/7M (έλειπα στο kill του Margok :( ) , BRF 10/10M , HFC 13/13M.Legion : Cutting Edge παντού. EN 7/7M , ToV 3/3M , NH 10/10M , ToS 9/9M , Antorus 11/11M.So far στο BfA Cutting Edge Uldir 8/8Μ και 4/9Μ στο BoD.

Τι σημαίνει για σας το progression raiding; Τι προσδοκίες έχετε από τα raiding nights μας;

Το thrill for a kill , ώρες που περνάνε και δεν το καταλαβαίνεις :P και ξόδεμα/farm!Στα raid δεν ξεσπάω ποτέ και προτιμώ να περνάω καλά και διασκεδαστικά την ώρα μου.Αυτό προσδοκώ και εδώ!

Δείξτε μας μια φωτογραφία από το UI σας (in combat). Γιατί το έχετε settάρει έτσι; Ποιά είναι τα πιο απαραίτητα addons που χρησιμοποιείτε;

Must have addons για εμένα είναι:Weakauras,TellMeWhen,DBM και οτιδήποτε μπορεί να είναι απαραίτητο από το guild.UI pic soon (tm)!

Διαλέξτε ένα ενδιαφέρον για το spec σας fight σε tier που έχετε παίξει και εξηγήστε μας ποιος είναι ο optimal τρόπος να το παίξετε, συμπεριλαμβανομένων και των talents.

Jadefire Masters Mythic . Talents : Searing Touch (execute) , Shimmer (2xblink) , Rune of Power (best for burst) , Flame on (heating up control) , Frenetic Speed(speed boost when needed!) , Conflragation (best ST + mild aoe),Pyroclasm (big pyros!).Μιας και μου αρέσει ο χορός , είναι το αγαπημένο μου boss so far!Μain focus τον monk , priority dps στα γατάκια , αποφυγή των traps + beam από τα balls.Στο intermission δεν κάνω τίποτα το ιδιαίτερο απλά φτάνω ζωντανή απέναντι :P . Πολύ σημαντικό είναι να πάρω 5 stack από το multi-sided strike για περισσότερο dps!Μπλε-Πράσινο-Πορτοκαλί-Πράσινο-Μπλε και 5 stacks easy peasy!Αν είναι αρκετή ώρα κοντά τα bossακια περνάει και καλό dmg λόγω του passive cleave από ignite spreading!Φωτιά και στάχτη μέχρι να ψοφήσουν :P

Από που ενημερώνεστε για το class σας και γιατί;

Discord - Altered Time - Icy Veins - Wowhead - Warcraftlogs.Aπό τα 4 πρώτα φτιάχνω ένα oveview τι χρειάζομαι και από τα logs κοιτάω άλλους mages τι κάνουν.

WoW Armory Link και Logs αν υπάρχουν
Κάνουμε raid Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή 20:30-23:30 ώρα Ελλάδος. Τι attendance μπορούμε να περιμένουμε από εσάς;

Σχεδόν 100%!

Είστε διατεθειμένοι να συμμετέχετε σε farm raids ή mythic plus για να πάρουν gear οι νέοι raiders;

Βεβαίως!

Άλλα

Προηγούμενα Guild και για ποιό λόγο φύγατε?

Από τους Equilibrium και μετά είμαι μαζί με τον Gasmidi οπότε έχουμε τα ίδια guild/reasons2leave :) (saving time)

Υπάρχει κάποιος στους Death and Glory που σας γνωρίζει και μπορεί να εγγυηθεί για σας;

Νop.

Για ποιό λόγο θέλετε να μπείτε στους Death And Glory?Tι περιμένετε απο εμάς?

Το guild που είμαστε εδώ και 6 χρόνια σταματάει τα raids οπότε ψάχνουμε για νέο σπιτάκι!Περιμένω boss kills , κανένα m+ και καλή,πολύ σημαντικό...καλή παρεούλα :)

Το PC είναι το εργαλείο κάθε gamer. Μπορείτε να παίξετε με γραφικά τουλάχιστον στο good και 30 fps;

Ναι , δεν έχω PC πρόβλημα .

Έχετε Discord εγκατεστημένο; Έχετε λειτουργικό μικρόφωνο και θα μπορείτε να επικοινωνείτε;

Ναι έχω απ΄όλα.

Oι Death and Glory είναι οικογένεια. Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι στο application σας για να σας γνωρίσουμε καλύτερα; Εδώ είναι η ευκαιρία σας να μας εντυπωσιάσετε, να μας κάνετε να γελάσουμε η οτιδήποτε άλλο.

Είμαι μαθηματικός οπότε μη τολμήσετε να με ρίξετε στην μοιρασιά!!!Πλάκα κάνω!Μπορούμε να τα πούμε και discord για οτιδήποτε και μια πρώτη γνωριμία , επίσης αν υπάρχει κάποια έλλειψη ας επισημανθεί.Κάνω application μαζί με τον Gasmidis και τον Deathlight οπότε εκλάβετε και αυτό υπόψιν!Καληνύχτα και περιμένω news!

Έχω διαβάσει τους κανόνες των Death and Glory και τους αποδέχομαι.
Yes
Comments

2 Comments

Applicant
UI Pic

maounitsa
Έριξα μια ματιά στα logs σου και είδα ότι είναι χαμηλά.
Αν και σε γενικές γραμμές τα υψηλά logs δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι είσαι και ο παίχτης που χρειαζόμαστε σε αυτό το guild, θέλω να τα βλέπω σαν ένα τρόπο να αποδεικνύει το εκάστοτε dps ότι μπορεί να γίνει competitive αν χρειαστεί.
Έχοντας πει αυτά, έχεις κάνει ένα καλό application και έχεις την εμπειρία στις πλάτες σου για να κερδίσεις ένα σποτ στο raiding team μας.
Τα logs σου είναι κάτι που θα δουλέψεις στην πορεία.
Καλωσήρθες στους Death and Glory, κυρίως θάνατος λίγη δόξα.
Page 1