Notify Message
Applications

Sestican

Status: ACCEPTED
Submitted on: Mar 03, 2019 at 06:56 PM

Προσωπικά Στοιχεία

Συστήστε μας τον εαυτό σας. (Όνομα, ηλικία και ό,τι άλλο κρίνετε ότι θα βοηθήσει στο να σας γνωρίσουμε)

Με λένε Γιώργο, είμαι 27 ετών και παίζω φανατικά games από μικρός. Το καλοκαίρι δουλεύω στο μαγαζί μου στην παλιά πόλη της Ρόδου και τον χειμώνα σαπίζω στο pc και κάνω διακοπές.

Κάνετε application ως raider ή ως social;

Raider

Εφόσον δεν γίνετε δεχτός ως raider, θα θέλατε να μπείτε στην ομάδα μας ως social;

Όχι

Race and Class
Void Elf Mage

Για τους Raiders

Ποιό είναι το main spec σας; Είστε διατεθειμμένοι να παίξετε και κάποιο offspec στο progress, αν ναι, ποιο;

Το main μου έιναι frost αλλά ξέρω και fire και αν καταφέρω να μαζέψω τα azerites θα μάθω και arcane για κάποια fights. Δεν έχω ποτέ πρόβλημα να παίζω το καλύτερο spec για κάθε fight.

Ποιά είναι η εμπειρία σας στο Raiding (προηγούμενα expansions); Όσο αναλυτικότερα τόσο καλύτερα.

Ξεκίνησα pve στο Wotlk παίζωντας feral και mage καθαρίζοντας Naxx,ToC hc και 4/14 ulduar. Στο ICC έπαιξα prot pala φτάνωντας 11/12 normal και 4/12 hc. Στο Cata ξεκίνσα με moonkin κάνοντας 6/6 normal και 5/6 hc BWD, 4/4 normal kαι 1/5 hc BoT, 2/2 normal ToFW, 7/7 normal και 1/7 hc FL, 7/8 normal και 3/8 hc DS. Μετά έκανα reroll σε enha shaman και καθάρισα τα υπόλοιπα hc στα FL και το normal DS. Στο MoP ξεκίνησα με τον enha shaman αλλά μπήκα στρατό μετά από μερικά normal MV και HoF. Όταν γύρισα μπήκα στο SoO ως moonkin γιατί δεν θέλαμε άλλα melee και έφτασα 10/14 hc και 13/14 mythic. Στο WoD έπαιξα μόνο enha. Καθάρισα normal+hc και 5/7 mythic Highmaul, normal+hc και 3/10 mythic BRF, normal+hc και 11/13 mythic HFC. Στο legion έπαιξα στην αρχή resto shaman γιατί έιχαμε έλειψη από healers. Έκανα clear EN και ToV σε όλες τις δυσκολίες και NH normal+hc και 9/10 mythic. Μετά η guild διαλύθηκε και ξεκίνησα αλλού ως enha στο ToS. Καθάρισα hc και 5/9 mythic. Μετά αφού καθαρίσαμε hc+normal antorus γύρισα σε ele γιατί θέλαμε ranged και φτάσαμε 10/11 mythic. Στην αρχή του BFA έπαιξα prot pala και έκανα clear normal+hc και 4/8 mythic uldir. Έκανα reroll στον mage σε καινούρια guild όταν έκαναν progress G'huun mythic.

Τι σημαίνει για σας το progression raiding; Τι προσδοκίες έχετε από τα raiding nights μας;

Για μένα το progression raiding σημαίνει επιμονή στα δύσκολα και πάντα να πιέζω για το κάτι παραπάνω. Στόχος μου είναι το cutting edge. Περιμένω από τα progress nights να δίνουν όλοι το καλύτερο τους για να πετύχουμε τον σκοπό μας.

Δείξτε μας μια φωτογραφία από το UI σας (in combat). Γιατί το έχετε settάρει έτσι; Ποιά είναι τα πιο απαραίτητα addons που χρησιμοποιείτε;

https://imgur.com/a/sXCLMN7 Το έχω φτιάξει έτσι ώστε να μπορώ να κάνω έυκολα track ότι χρειάζομαι για να ελέγχω την μάχη αλλά και το rotation μου. Απαραίτητα για το UI μου είναι τα weakauras και το dbm.

Διαλέξτε ένα ενδιαφέρον για το spec σας fight σε tier που έχετε παίξει και εξηγήστε μας ποιος είναι ο optimal τρόπος να το παίξετε, συμπεριλαμβανομένων και των talents.

Έκανα reroll στον mage τον δεκέμβρη και ξεκίνησα την καριέρα μου με mythic G'huun οπότε δεν έχω και εμπειρίες από πολλά διαφορετικά fights. Ο g'huun ήταν το μόνο mythic fight που έχω κάνει προς το παρόν που έιχε κάτι το ξεχωριστό στο πως θα έπαιζα το spec μου. Με το συνηθησμένο build με splitting ice μπορούσα να cleavarw από την αρχή με τα πλοκάμια και τα spawns και αργότερα με το boss και το μεγάλο add. Προσπαθούσα σε κάθε set από spawns να έχω έτοιμο glacial spike και κάποιο τρόπο να τα παγώσω για το shatter. Στο transition έκανε τεράστεια διαφορά το από που θα έριχνα το 1ο μου orb. Από την θέση που stackare το raid το orb θα σταματούσε στα πρώτα spawns με αποτέλεσμα να αχρηστευτεί σχεδόν. Αφού έμαθα καλά το fight ξεκίνησα να μπαίνω ανάμεσα στα κύματα από spawns και να ρίχνω εκεί το orb με προσοχή να μην με πιάσουν τα fixates και αυτό μου έδωσε τρελό dps increase.

Από που ενημερώνεστε για το class σας και γιατί;

https://www.altered-time.com , https://www.icy-veins.com για guides και tips. Επίσης ψάχνω αρκετά στα logs για λεπτομέρειες για κάθε fight.

Κάνουμε raid Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή 20:30-23:30 ώρα Ελλάδος. Τι attendance μπορούμε να περιμένουμε από εσάς;

Πολύ σπάνια μπορεί να αναγκαστώ να χάσω raid. Το attendance μου είναι πάντα κοντά στο 100%.

Είστε διατεθειμένοι να συμμετέχετε σε farm raids ή mythic plus για να πάρουν gear οι νέοι raiders;

Ναι.

Άλλα

Προηγούμενα Guild και για ποιό λόγο φύγατε?

Έπαιξα για 4 περίπου χρόνια στους Hellenic Pantheon (από cata) και έφυγα στο τέλος σχεδόν του WoD γιατί δεν με κάλυπτε καθόλου η απόδοση μας πια. Μπήκα λίγο μετά στους Kingslayers και έμεινα μέχρι που διαλυθήκαμε στις αρχές του ToS όπου και φύγαμε μαζί μια παρέα και πήγαμε στους The Haunted. Σιγά σίγα για διαφορετικούς λόγους όλα τα άτομα αυτής της παρέας σταμάτησαν το παιχνίδι και μερικούς μήνες μετά λόγο της πολύ κακής πλέον ποιότητας των raid μας αποφάσισα να φύγω. Έτσι γύρισα στον silvermoon και πήγα στους Anathema να παίξω με έναν φίλο μου που παίζει σε αυτούς εδώ και πολλά χρόνια. Δυστυχώς η παρέα δεν είναι πια αρκετή για να με κρατήσει με αυτά που βλέπω να γίνονται στα raids και εκτός αυτών.

Υπάρχει κάποιος στους Death and Glory που σας γνωρίζει και μπορεί να εγγυηθεί για σας;

Ο Ahrilia, ο Hohoboom, o Raperwoman και αν και δεν είναι raider ο Gamoshistis.

Για ποιό λόγο θέλετε να μπείτε στους Death And Glory?Tι περιμένετε απο εμάς?

Ο βασικός μου λόγος είναι οτι ακούω καλά πράγματα για τα raids σας και πιστεύω οτι θα περάσω καλά μαζί σας ενώ πετυχαίνω και ένα πολύ καλό progress.

Το PC είναι το εργαλείο κάθε gamer. Μπορείτε να παίξετε με γραφικά τουλάχιστον στο good και 30 fps;

Ναι.

Έχετε Discord εγκατεστημένο; Έχετε λειτουργικό μικρόφωνο και θα μπορείτε να επικοινωνείτε;

Ναι.

Oι Death and Glory είναι οικογένεια. Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι στο application σας για να σας γνωρίσουμε καλύτερα; Εδώ είναι η ευκαιρία σας να μας εντυπωσιάσετε, να μας κάνετε να γελάσουμε η οτιδήποτε άλλο.

Αν καίγεστε να με γνωρίσετε καλύτερα βάλτε με να τα πούμε από κοντά.

Έχω διαβάσει τους κανόνες των Death and Glory και τους αποδέχομαι.
Yes
Comments

1 Comment

maounitsa
Καλό application με μικρή εμπειρία.
Θα σε δοκιμάσουμε ως το νέο μας tank.
Καλωσήρθες στους Death and Glory, κυρίως θάνατος λίγη δόξα.
Page 1