Notify Message
Applications

Papambiras-silvermoon

Status: ACCEPTED
Submitted on: Jun 17, 2020 at 07:58 PM

Προσωπικά Στοιχεία

Συστήστε μας τον εαυτό σας. (Όνομα, ηλικία και ό,τι άλλο κρίνετε ότι θα βοηθήσει στο να σας γνωρίσουμε)

Στέλιος, 24 απο Κύπρο, μόλις τελείωσα σπουδές Λογιστικής

Κάνετε application ως raider ή ως social;

Raider για το group 1

Εφόσον δεν γίνετε δεχτός ως raider, θα θέλατε να μπείτε στην ομάδα μας ως social;

Ναι

Race and Class
Void Elf Monk

Για τους Raiders

Ποιό είναι το main spec σας; Είστε διατεθειμμένοι να παίξετε και κάποιο offspec στο progress, αν ναι, ποιο;

Brewmaster μπορώ να παίξω MW αν μου ζυτηθεί

Ποιά είναι η εμπειρία σας στο Raiding (προηγούμενα expansions); Όσο αναλυτικότερα τόσο καλύτερα.

κσεκίνησα κάπως σοβαρά το raiding στο Antorus με 9/11M και μετά 6/8Μ Uldir,7/9M BoD(έχασα τα κιλλς σε Rastakhan και Mekka λόγω AFK αλλα τo progress το έκανα σε εκείνα τα fights), 6/8M EP, 11/12M Nya'lotha.

Τι σημαίνει για σας το progression raiding; Τι προσδοκίες έχετε από τα raiding nights μας;

Από τα raiding nights περιμένω πάνω από όλα οργάνωσή και προετοιμασία, κάτι που το προηγούμενο μου guild δεν είχε, δηλαδή έχω την προσδοκία πως τα άλλα 19 άτομα που είναι μαζί μου θα έχουν ψάξει τα fights και από πλευράς GM/RL θα έχουν κάνει set up κάποια CD’s για τους healers ή κάποιο visual note για ένα spread mechanic π.χ. carapace Η orgozoa. Επίσης θα είχα την προσδοκία πως το υπόλοιπο raid team θα έχει optimized characters έτσι ώστε ο καθένας να κάνει pull το weight του και να μην κουβαλάμε 1-2 άτομα όπως γίνεται στα περισσότερα guilds. Progression Raiding για εμένα σημαίνει πως σαν ομάδα κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε για να πάρουμε cutting edge σε ένα αποδεκτό χρονικό διάστημα. Επίσης o λόγος που θέλω να κάνω mythic progress είναι πως μου αρέσει να κάνω το δυσκολότερο content στο παιχνίδι και να βρίσκω τις μικρές λεπτομέρειές για να βγει ένα fight τις οποίες δεν μπορεί να σου δείξει ένα video και μπορείς να τις βρεις μόνο μετά από wipes.

Δείξτε μας μια φωτογραφία από το UI σας (in combat). Γιατί το έχετε settάρει έτσι; Ποιά είναι τα πιο απαραίτητα addons που χρησιμοποιείτε;
Διαλέξτε ένα ενδιαφέρον για το spec σας fight σε tier που έχετε παίξει και εξηγήστε μας ποιος είναι ο optimal τρόπος να το παίξετε, συμπεριλαμβανομένων και των talents.

Δυστυχώς το BFA δεν είχε κάποιο fight στο οποίο το tanking είναι ιδιαίτερα δύσκολο όπως επίσης ο Brewmaster έχει ένα standard build στο οποίο η μόνη αλλαγή είναι μεταξύ BoB and Weave ή Dampen Harm. Η vexiona θα έλεγα σε αυτό το tier ήθελε λίγο μυαλό για να τανκαρεις από άποψη πως κανεις rotate ta CDs ειδικά μετά από το intermission όπου θα πας σε phase2 καθώς τα stacks από το breath δεν γίνονται reset λόγω του ότι θες να κανεις reset μόλις αλλάξει το phase για να έχεις περιθώριο να κανεις soak 2 φορές όμως και αυτό γίνεται απλό με την χρήση του trinket από nzoth και χρησιμοποιώντας τη φωνούλα μου για να ζητήσω external από τους healers. Επέλεξα Dampen Harm στο συγκεκριμένο fight λόγω του ψιλού magic damage και για να κάνω mitigate to breath το οποίο γίνεται αμέσως πριν το Despair έτσι ώστε να διευκολύνω τους healers μου για να μην χρειάζεστε να με spammaroun heals για 12ς παρά 7. Το BoB and Weave θα ήταν άχρηστο σε αυτό το fight από την άποψή ότι το stagger δεν βγαίνει τόσο ψηλά λόγω του ότι το περισσότερο dmg είναι magic όπως και στη πλειοψηφία τον fights se αυτό το Τιερ. Ένα άλλο fight που μου άρεσε σαν τανκ αυτό το expansion ήταν ι lady ashvane όπου ήταν πολύ σημαντικό να βγάλω damage σαν τανκ με αποτέλεσμα να φτάσω στο σημείο όπου έκανα track to absorb amount από το null barrier έτσι ώστε να ξέρω πότε να στέκομαι σκόπιμα μέσα στο puddle που άφηνε ο boss για να procaro το full dmg από το shield. Ίσως το πιο δύσκολο τανκ fight sto expansion που ήταν ο Fetid το τανκαρα σαν DH όπου πολλοί έλεγαν πως πρέπει να παίξεις feed the demon ή και gluttony (το build βασικά που παίζουν τώρα οι DHs με το vision of perfection) για να μην ψηφάς συνέχεια ωστόσο εγώ έμεινα με το κλασσικό spirit bomb build και απλά ζητούσα externals αναλόγως του αν ειχα demon spikes/ fiery brand ή metamorphosis.

Από που ενημερώνεστε για το class σας και γιατί;

Monk Discord, peak of serenity και streamers(andybrew για monk, και max από limit για ποιο γενικές γνώσεις)

Κάνουμε raid Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή 20:30-23:30 ώρα Ελλάδος. Τι attendance μπορούμε να περιμένουμε από εσάς;

95% (το 5% λόγω του ότι μπορεί να έχει γενέθλια κάποιος φίλος ή οικογένειά κτλπ)

Είστε διατεθειμένοι να συμμετέχετε σε farm raids ή mythic plus για να πάρουν gear οι νέοι raiders;

Πάντα οτι μπορώ για να βοηθήσω το guild.

Άλλα

Προηγούμενα Guild και για ποιό λόγο φύγατε?

Pulse - silvermoon, έμεινα στο guild σχεδόν 3 χρόνια ( από το antorus) με την ιδέα ότι σαν βελτιωνόμουν εγώ σαν παίκτης θα προσπαθούσα να βελτιώσω και το guild. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα από άποψη να βρίσκω weakauras που είναι χρήσιμα για τα ta fights p kaname progress καθώς κανεις δεν ασχολειτουν, να βλέπω διάφορα kill videos με διαφορετικό execution tou fight για να προτείνω ιδέες και επίσης να κάνω calls κατά τη διάρκεια του fight έτσι ώστε να δώσω την ευκαιρία στον RL να κάνει όσο περισσότερο DPS μπορεί. Δυστυχώς μετά από αρκετό διάστημα ξενέρωσα καθώς έβλεπα άτομα να κάνουν log in μόνο την ώρα του raid και ούτε καν να μπαίνουν στο κόπο να κάνουν ένα weekly m+. Μετά από το kill του Carapace αποφάνθηκε να κάνουμε reclear για gear ενώ κάποιοι δεν έμπαιναν καν στο κόπο να φορμάρουν echoes για να πάρουν το BiS corruption τους πόσο μάλλον να κάνουν ένα weekly m+(π.χ υπάρχει destro lock ο οποίος έπαιζε twilight dev ston carapace….).

Υπάρχει κάποιος στους Death and Glory που σας γνωρίζει και μπορεί να εγγυηθεί για σας;

Όχι

Για ποιό λόγο θέλετε να μπείτε στους Death And Glory?Tι περιμένετε απο εμάς?

Θέλω να κάνω clear content σε ένα αποδεχτό χρονικό διάστημα με άτομα που τους ενδιαφέρει το progress και δεν μένουν online μόνο για να κάνουν raid

Το PC είναι το εργαλείο κάθε gamer. Μπορείτε να παίξετε με γραφικά τουλάχιστον στο good και 30 fps;

Ναι

Έχετε Discord εγκατεστημένο; Έχετε λειτουργικό μικρόφωνο και θα μπορείτε να επικοινωνείτε;

Ναι

Oι Death and Glory είναι οικογένεια. Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι στο application σας για να σας γνωρίσουμε καλύτερα; Εδώ είναι η ευκαιρία σας να μας εντυπωσιάσετε, να μας κάνετε να γελάσουμε η οτιδήποτε άλλο.

I’m just a memer I meme my life away. Έχω 336days played(τα 320 είναι από το legion και μετά) (weirdflex). Έχω 9 alts max lvl (μου λείπουν hunter kai priest) με τον “main alt” μου να είναι Holy pala ο οποίος είναι σε επίπεδο για mythic raiding και με την αλλαγή του vendor σήμερα τον stackara με ineffable σε όλα τα slots https://raider.io/characters/eu/silvermoon/Thiccshocks Θα ήθελα να πιστεύω πως ξέρω πως δουλεύουν τα περισσότερα specs t game λόγο του ότι έστω και λίγο τα έπαιξα και έμαθα την κύριά ιδέα τους

Έχω διαβάσει τους κανόνες των Death and Glory και τους αποδέχομαι.
Yes
Comments

2 Comments

maounitsa
Πρέπει να έχεις τεράστια οικογένεια και άπειρους φίλους για να χάνεις το 5% των raid για γενέθλια.
Κάνε με add για να διαπραγματευτούμε κάθε πόσο θα τρως τούρτα.
maounitsa#2400
maounitsa
Το multi trial ξεκίνησε, ξέχασα να κλείσω το application.
Καλωσήρθες στους Death and Glory, κυρίως θάνατος λίγη δόξα.
Page 1