Notify Message
Applications

Vyzantio

Status: ACCEPTED
Submitted on: Aug 19, 2020 at 08:51 PM

Προσωπικά Στοιχεία

Συστήστε μας τον εαυτό σας. (Όνομα, ηλικία και ό,τι άλλο κρίνετε ότι θα βοηθήσει στο να σας γνωρίσουμε)

Ονομάζομαι Περικλής, είμαι 30 ετών και μένω στην Αθήνα. (Αιώνιος!!) φοιτητής και παράλληλα εργάζομαι

Κάνετε application ως raider ή ως social;

Social

Εφόσον δεν γίνετε δεχτός ως raider, θα θέλατε να μπείτε στην ομάδα μας ως social;

Ναι

Race and Class
Lightforged Paladin

Για τους Raiders

Ποιό είναι το main spec σας; Είστε διατεθειμμένοι να παίξετε και κάποιο offspec στο progress, αν ναι, ποιο;

Στο BFA έπαιζα/παιζω holy paladin. Για το νέο expansion πιθανόν θα συνεχίσω σαν pala άλλα έχω στα υπόψιν μου resto druid / priest. Πάντα healer. O λόγος που γράφω το κατεβατό εδώ και ας δήλωσα social είναι γιατί πέρα απο τα m+ που θα έχω σαν κυριο στόχο, θα ήθελα στις αρχές κάθε tier να σας ακολουθώ στα πρώτα normal/heroic farms καθαρά για το gear up και εννοείται όποτε αυτό είναι εφικτό και κατα τη κρίση του GM. Οπότε, είμαι ανοιχτός στην πρόταση να παίξω κάποιον healer (απο τα 3 class παραπάνω) και ας είμαι social, καθαρά και μόνο αν οποιαδήποτε φάση είτε για m+ είτε για raid γίνει μια αναποδιά της τελευταίας στιγμής και χρειαστείτε έναν παγκίτη.

Ποιά είναι η εμπειρία σας στο Raiding (προηγούμενα expansions); Όσο αναλυτικότερα τόσο καλύτερα.

Τι σημαίνει για σας το progression raiding; Τι προσδοκίες έχετε από τα raiding nights μας;

Δείξτε μας μια φωτογραφία από το UI σας (in combat). Γιατί το έχετε settάρει έτσι; Ποιά είναι τα πιο απαραίτητα addons που χρησιμοποιείτε;

Διαλέξτε ένα ενδιαφέρον για το spec σας fight σε tier που έχετε παίξει και εξηγήστε μας ποιος είναι ο optimal τρόπος να το παίξετε, συμπεριλαμβανομένων και των talents.

Από που ενημερώνεστε για το class σας και γιατί;

WoW Armory Link και Logs αν υπάρχουν

Κάνουμε raid Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή 20:30-23:30 ώρα Ελλάδος. Τι attendance μπορούμε να περιμένουμε από εσάς;

Είστε διατεθειμένοι να συμμετέχετε σε farm raids ή mythic plus για να πάρουν gear οι νέοι raiders;

Άλλα

Προηγούμενα Guild και για ποιό λόγο φύγατε?

Retro - Silvermoon. Ο λόγος που έφυγα (περίπου αρχες του 2019, 6 μηνες απο την αρχή του BFA) ήταν αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Κάτι που ήμουνα 5αδα με την παρέα μου για m+ και στην πορεία χάλασε η φάση, κάτι το κλίμα του guild (καθώς 9/10 ήταν Άγγλοι = κρυόκωλοι), κάτι οι υποχρεώσεις στην προσωπική μου ζωή που δεν με άφηναν να κάνω progress. Οπότε μια μέρα πήρα τα μπογαλάκια μου και την έκανα

Υπάρχει κάποιος στους Death and Glory που σας γνωρίζει και μπορεί να εγγυηθεί για σας;

Όχι από οσο γνωρίζω

Για ποιό λόγο θέλετε να μπείτε στους Death And Glory?Tι περιμένετε απο εμάς?

Σας παρακολουθώ από εποχές WoD (η τότε κόντρα θυμαμαι στα chat με ένα άλλο ελληνικο guild), στο legion ήταν που χάρηκα να βλέπω ένα ελληνικό guild να είναι απο τα πιο competitive του server κατι το οποίο φάνηκε και στο BFA. Έχω βαρεθεί τους ξένους, θέλω πατριωτάκια να κάνουμε το καλαμπούρι μας, μεγάλο roster έχετε οπότε το βλέπω σαν θετικό και για εξω-raid δραστηριοτητες (πχ achievement runs, pvp, dungeons κλπ). Και γενικά σας θεωρώ ως η καλυτερη επιλογή να κάνω ένα casual πέρασμα στο νεο expansion και όπου μπορέσω να βοηθήσω.

Το PC είναι το εργαλείο κάθε gamer. Μπορείτε να παίξετε με γραφικά τουλάχιστον στο good και 30 fps;

Ryzen 5 2600, 16gb ram, RX 580 8gb. Στο παρελθον έπαιζα χαλαρά στα ultra settings, τώρα ίσως χρειαστεί κάποιο upgrade γιατί τον τελευυταιο καιρο κάνει λιγο νερά το pc

Έχετε Discord εγκατεστημένο; Έχετε λειτουργικό μικρόφωνο και θα μπορείτε να επικοινωνείτε;

Discord ναι. Μικρόφωνο αυτή τη στιγμή όχι.

Oι Death and Glory είναι οικογένεια. Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι στο application σας για να σας γνωρίσουμε καλύτερα; Εδώ είναι η ευκαιρία σας να μας εντυπωσιάσετε, να μας κάνετε να γελάσουμε η οτιδήποτε άλλο.

Μετά από πολυπόθητες προσπάθεις πρηξίματος εεεε επικοινωνιας χαχα τι λεω, με τον Μαουνίτσα in game, είπα να έρθω μια και καλή εδώ.Γενικά είμαι αρκετά ντροπαλός, τον πρώτο καιρό πολύ πιθανόν δεν θα βγάζω αχνα στο discord αλλα ταυτόχρονα θα είμαι η πορδή που θα πεταχτεί στη κατάλληλη/άκυρη στιγμή να πετάξω την ατάκα μου, το αστείο μου την μαλακία μου. Πάντα είμαι πρόθυμος να βοηθήσω το guild σε ότι χρειαστεί αλλά και όποιος θέλει το οτιδήποτε.

Έχω διαβάσει τους κανόνες των Death and Glory και τους αποδέχομαι.
Yes
Comments

1 Comment

maounitsa
Καλωσήρθες στους Death and Glory, κυρίως θάνατος λίγη δόξα.
Page 1