Notify Message
Applications

Adelaide-Silvermoon

Status: OPEN
Submitted on: Aug 29, 2020 at 02:37 AM

Προσωπικά Στοιχεία

Συστήστε μας τον εαυτό σας. (Όνομα, ηλικία και ό,τι άλλο κρίνετε ότι θα βοηθήσει στο να σας γνωρίσουμε)

Καλησπέρα! Είμαι ο Βαγγέλης, 25 ετών, από Αθήνα και εργάζομαι ως προγραμματιστής.

Κάνετε application ως raider ή ως social;

Raider για το group 1

Εφόσον δεν γίνετε δεχτός ως raider, θα θέλατε να μπείτε στην ομάδα μας ως social;

Ναι

Race and Class
Night Elf Mage

Για τους Raiders

Ποιό είναι το main spec σας; Είστε διατεθειμμένοι να παίξετε και κάποιο offspec στο progress, αν ναι, ποιο;

Το main spec μου είναι (όπως δεν περίμενε κανείς) frozen orb frost! Όχι, εντάξει fire mage παίζω σαν καλός pew pew-er, και ως secondary μπορώ να παίξω glacial spike frost.

Ποιά είναι η εμπειρία σας στο Raiding (προηγούμενα expansions); Όσο αναλυτικότερα τόσο καλύτερα.

Ξεκίνησα το ταξίδι μου στο WoW στην αρχή του BfA με σκοπό το raiding. Λαμβάνοντας συμβουλές παλαιότερων παιχτών-φίλων βρήκα ένα casual heroic guild (Cakeman-Silvermoon) στο οποίο πέρασα τον χρόνο μου στο Uldir για μια εισαγωγική εμπειρία των 8/8 HC. Σε καμία περίπτωση το heroic raiding δεν ήταν αρκετό για να ικανοποιήσει την ανταγωνιστικότητα που με διακρίνει. Για τον λόγο αυτό μπήκα στο Pulse-Silvermoon guild, στο οποίο βρίσκομαι μέχρι και τώρα. Πολλά υποσχόμενο (για μένα εκείνη την περίοδο) guild με βοήθησε αισίως να κάνω το ξεκίνημά μου στον κόσμο του mythic raiding. Τα tiers που ακολούθησαν πήγαν ως εξής : BoD 7/9 M, CoS 2/2 HC (το guild δεν το έκανε στο mythic), EP 6/8M. Τα προαναφερθέντα tiers με βοήθησαν να εξελιχθώ πολύ ως παίχτης, να μάθω πράγματα για το raiding, και να δω το class μου από μια άλλη ματιά. Φτάνοντας στο tier του πολυαγαπημένου μας (και παρεξηγημένου ίσως έλεγα) καλαμαριού, είχα εξελιχθεί αρκετά ώστε να αρχίσω να παρατηρώ πράγματα που δεν μου άρεσαν, όπως για παράδειγμα η έλλειψη πλάνου για fights, η αέναη επανάληψη στρατηγικών οι οποίες ήταν εμφανές ότι δεν ταίριαζαν στο guild κτλπ κτλπ (Τα έχει αναφέρει αναλυτικά ο φίλος μου ο Στέλιος στο δικό του application, επομένως δεν έχει νόημα να τα επαναλάβω) Στο κλίμα αυτό φτάνουμε (με αρκετή γκρίνια, και αρκετό χαμμένο χρόνο από reclears ακόμα και 1μιση μήνα πριν) στα 11/12 mythic, και αισίως πλέον 400 wipes στο αγαπητό μας καλαμάρι, χωρίς να έχουμε δει το (not-so-secret πλέον) phase.

Τι σημαίνει για σας το progression raiding; Τι προσδοκίες έχετε από τα raiding nights μας;

Θα ήθελα να νιώθω το συναίσθημα που αυτή τη στιγμή απουσιάζει από τα raid nights μου. Ότι δηλαδή, 20 άτομα κατβάλλουν συνειδητοποιημένη προσπάθεια (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), ώστε κάθε πιθανό wipe να αποτελέσει αφορμή να μάθουμε από τα λάθη μας και να φτάσουμε στον στόχο μας (CE) Αυτή τη στιγμή, ειδικά στον N'Zoth, κυριαρχεί το αίσθημα του ότι wiparoume και στη συνέχεια επαναλαμβάνουμε τα ίδια ακριβώς λάθη,

Δείξτε μας μια φωτογραφία από το UI σας (in combat). Γιατί το έχετε settάρει έτσι; Ποιά είναι τα πιο απαραίτητα addons που χρησιμοποιείτε;

https://i.imgur.com/gcm0whu.jpg Το πιο σημαντικό addon για εμένα είναι τα weak auras, καθώς μέσω αυτών έχω μια πολύ καλή εικόνα του χαρακτήρα μου ανά πάσα στιγμή. Εκτός του κλασσικού cd wa στο κέντρο, αξίζει να παρατηρηθούν η μπάρα των Blaster master stacks (αριστερά), η μπάρα με τον εναπομείναντα χρόνο του font of power (δεξιά) καθώς και ο εναπομείναντας χρόνος στο hot streak (weak aura το οποίο κάνει overlap το hot steak animation του κλασσικού wow ui)

Διαλέξτε ένα ενδιαφέρον για το spec σας fight σε tier που έχετε παίξει και εξηγήστε μας ποιος είναι ο optimal τρόπος να το παίξετε, συμπεριλαμβανομένων και των talents.

Πολύ ενδιαφέρον fight για fire mages αυτό το tier ήταν το Carapace of N'Zoth. Talents : 3231133 O πιο optimal τρόπος να παιχτεί ο fire mage (μιλώντας για lucid build όχι minute) στο fight αυτό περιλαμβάνει την ενεργοποίηση του font of power 25 seconds πριν το πρώτο adaptive membrane. Το combust στο adaptive membrane cleav-αρει πολύ αποτελεσματικά τα cysts στα πρώτα tentacles βοηθώντας στη γρήγορη αντιμετώπισή τους. Το επόμενο combust θα καθυστερήσει λίγο και θα επέλθει στο intermission στη δεξιά ράμπα, σε μία από τις δύο τριπλέτες των synthesis growths Από εκείνο το σημείο και μετά combust on cd.

Από που ενημερώνεστε για το class σας και γιατί;

Altered time discord, Preheat (Limit), Preheet (https://www.twitch.tv/preheet)

Κάνουμε raid Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή 20:30-23:30 ώρα Ελλάδος. Τι attendance μπορούμε να περιμένουμε από εσάς;

95%, λόγω πιθανού support στη δουλειά. Θα υπάρχει πάντα ενημέρωση εγκαίρως σε τέτοια περίπτωση.

Είστε διατεθειμένοι να συμμετέχετε σε farm raids ή mythic plus για να πάρουν gear οι νέοι raiders;

Βεβαίως

Άλλα

Προηγούμενα Guild και για ποιό λόγο φύγατε?

Cakeman-Silvermoon : Heroic guild, Pulse-Silvermoon : οι λόγοι αναφέρθηκαν στην ενότητα σχετικά με την εμπειρία στο raiding.

Υπάρχει κάποιος στους Death and Glory που σας γνωρίζει και μπορεί να εγγυηθεί για σας;

Ο σιλοπελός ο Στέλιος (Papampiras, Tzierattas)

Για ποιό λόγο θέλετε να μπείτε στους Death And Glory?Tι περιμένετε απο εμάς?

Συνεχίζοντας το ταξίδι μου στο mythic raiding, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να μεταβώ σε ένα competitive guild το οποίο είναι ικανό να ολοκληρώσει το τιερ σε σεβαστό χρόνο. Περιμένω ένα σταθερό και rewarding progress.

Το PC είναι το εργαλείο κάθε gamer. Μπορείτε να παίξετε με γραφικά τουλάχιστον στο good και 30 fps;

Ναι, έγινε και πρόσφατο hardware upgrade.

Έχετε Discord εγκατεστημένο; Έχετε λειτουργικό μικρόφωνο και θα μπορείτε να επικοινωνείτε;

Ναι και ναι Adelaide (Evan)#2971

Oι Death and Glory είναι οικογένεια. Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι στο application σας για να σας γνωρίσουμε καλύτερα; Εδώ είναι η ευκαιρία σας να μας εντυπωσιάσετε, να μας κάνετε να γελάσουμε η οτιδήποτε άλλο.

Ήδη πιστεύω πως το application είναι αρκετά εκτενές, αλλά καλό θα ήταν να προσθέσω επιγραμματικά τα χόμπυ μου εκτός WoW. Ασχολούμαι αρκετά με το DnD (ως παίχτης και ως DM), παίζω μπάσκετ, μου αρέσει να διαβάζω συμπεριφορική ψυχολογία και τέλος και πιο σημαντικό από όλα μου αρέσει να έχω ταιριαστά ζευγάρια από yell macros στο channel του font of power και στο combustion. Τα πιο επιτυχημένα μου είναι τα ακόλουθα : (Epomeno tragoudi Panos Kiamos) Fwtia me Fwtia, (Nai re Shillopele Nai) EN POY LALEIS KOYMPARE FOKOS, (TAKE A DIVE INTO MY EYES) FUEGO, και ένα πιο σοβαρό και λίγο edgy : Bitterness is like cancer. It eats upon the host. But anger is like fire. It burns it all clean.

Έχω διαβάσει τους κανόνες των Death and Glory και τους αποδέχομαι.
Yes
Comments

2 Comments

maounitsa
Τρομερό application.
Θα ήθελα να συζητήσουμε στο discord πριν σε τοποθετήσουμε στο group μας, αλλά είμαι πολυ ευχαριστημένος overall με ότι έγραψες και δε νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
Κάνε με add in game maounitsa#2400
Applicant
Added! (battle-net tag : CodeRazor#2347)
Page 1